E-kirja

Lue tai kuuntele

Mikko Ylikangas - Sota-ajan rikokset - kotirintaman rötökset maksuttomasti

Sota-aika ei ollut kovaa vain rintamalla, vaan koko kansa taisteli ilmahälytysten ja pommitusten melskeessä. Sekasorto tarjosi samalla vilungintekijöille ennennäkemättömät mahdollisuudet.

Sota toi tavaroiden ja elintarvikkeiden säännöstelyn ja loi samalla mustanpörssin ja pimeät kaupat. Säännöstelyn rikkomiset työllistivät kansanhuollontarkastajia ja poliisia.

Sota oli vakoilijoiden kulta-aikaa. Vakoilijoita jäi kiinni muun muassa Petsamossa. Valtiollisen poliisin kuulusteluissa kuolivat muun muassa rajakomppanian kapteeni ja vääpeli. Myös sabotaasiteoilla yritettiin horjuttaa taistelevan kansan tahtoa. Murhia, varkauksia ja petoksia tapahtui ympäri maan. Myös ”auervaarat” löysivät markkinoita ja käyttivät niitä säälittä hyväkseen.

Mikko Ylikangas on käynyt läpi Helsingin Sanomien arkiston sota-ajalta ja koonnut lehtitietojen ja oikeudenkäyntiaineiston pohjalta ainutlaatuisen tietokirjan, hyytävän katsauksen sota-ajan rikoksiin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mikko Ylikangas

Julkaistu

2019-05-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

212 sivua

Tietoa kirjasta Sota-ajan rikokset - kotirintaman rötökset

Sota-ajan rikokset - kotirintaman rötökset on vaikuttava ja hauska jannitys, mikä ei todella jätä varmasti kylmäksi. Mikko Ylikangas on kirjan kirjoittajana. Teoksen pituus on 212. E-kirjan lisäksi tarjolla on monikäyttöinen äänikirja, minkä seassa vietät jopa 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla mahtava käytäntö kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet liikkumassa ja se saa lisäksi lenkistä mielenkiintoisemman. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-05-31 julkasijan Pulitzer toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on maittava konstilueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä koskaan menet. Mikäli sinulla on kännykkäsi seurassasi, niin sinulla on myös taskussasi satoja kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät normaalisti tietyllä kk-maksulla, jolla kykenee kuuntelemaan loputtomasti monia äänikirjoja tai lukemaan parhaita elektronisia kirjoja. Kirjojen testaaminen on lisäksi todella vaivatonta, koska pystyt rajattomasti testata ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.