Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Matthew Costello, Neil Richards - Tähden täytyy sammua maksuttomasti

Suuri kuvausryhmä saapuu Cherringhamiin hevosineen, miekkoineen ja haarniskoineen, ja koko kylä on jännityksestä sekaisin. Kun sarja vaarallisia onnettomuuksia uhkaa elokuvan tähteä, Zoe Hardingia, Sarah ja Jack puuttuvat tilanteeseen. Ovatko ne todella onnettomuuksia? Vai olisiko kyse jostakin paljon pahemmasta? Kuka yrittää tuhota kauniin ja lahjakkaan tähtinäyttelijän uran?

Yksinhuoltajaäiti Sarah Edwards on palannut avioeron jälkeen Lontoosta kotikaupunkiinsa Cherringhamiin, ja pelkää tylsistyvänsä siellä kuoliaaksi. Hän ystävystyy entisen newyorkilaisen rikospoliisin Jack Brennanin kanssa, joka on hakeutunut vaimonsa kuoleman jälkeen englantilaisen maalaisidyllin rauhaan. Pian Sarah ja Jack saavat huomata, että leppoisan pikkukaupungin kulisseissa tapahtuu kaikenlaista hämäräperäistä, ja sen myötä heidän elämänsä muuttuu paljon kiinnostavammaksi.

Cherringham on uudenlainen, kiireisenkin ihmisen elämään mahtuva brittiläinen rikossarja. Sarjan osat ovat samaan pikkukaupunkiin sijoittuvia itsenäisiä, noin 120 sivun mittaisia tarinoita, jotka julkaistaan vain e-kirjoina ja äänikirjoina.

Matthew Costello asuu Yhdysvalloissa ja on kirjoittanut lukuisia menestysromaaneja, kuten Vacation (2011), Home (2014) ja Beneath Still Waters (1989), josta on tehty myös elokuva. Hän on ollut käsikirjoittajana Disney Channelilla, BBC:llä ja SyFy:ssä ja on lisäksi suunnitellut kymmeniä myyntitilastojen kärkipaikkapelejä, kuten kriitikoidenkin arvostama The 7th Guest, Doom 3, Rage ja Pirates of the Caribbean.

Neil Richards on työskennellyt tuottajana ja käsikirjoittajana televisiossa ja elokuvissa, muun muassa BBC:llä, Disneyllä ja Channel 4:llä, ja on kerännyt urallaan lukuisia Bafta-ehdokkuuksia. Lisäksi hän on käsikirjoittanut yli 20 videopeliä, kuten Da Vinci Code ja Starship Titanic, kirjoittanut yhdessä Douglas Adamsin kanssa ja kiertää maailmaa opettamassa digitaalista tarinankerrontaa. Yhteistyö New Yorkissa asuvan Matt Costellon kanssa alkoi jo 1990-luvun lopulla, ja he ovat kirjoittaneet yhdessä tv-sarjoja monen tunnin edestä. Cherringhamin mysteerit on heidän ensimmäinen yhdessä kirjoittamansa rikossarja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Matthew Costello, Neil Richards

Julkaistu

2019-01-11

Lukija

Markus Niemi

Äänikirjan pituus

174 min

E-kirjan pituus

73 sivua

Tietoa kirjasta Tähden täytyy sammua

Tähden täytyy sammua on mukaansatempaava sekä viihdyttävä jannitys, joka ei taatusti jätä lukijaansa väsyneeksi. Opuksen on kirjoittanut Matthew Costello, Neil Richards. Tähden täytyy sammua on pituudeltaan 73 sivua, siis hyvä pituus lukemiseen. E-kirjan ohella tarjolla on myös äänikirja, minkä avulla vietät normaalinopeudella 2:54:37 tuntia. Äänikirja onkin hyödyllinen keino nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, taksissa tai esimerkiksi lenkillä. Tässä lukijana toimii Markus Niemi. Kirjan on julkaissut Tammi 2019-01-11. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on miellyttävä keinolueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa koskaan kuljet. Äänikirjojen kuunteluun kuten e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon hankit mielimäsi äänikirjasovelluksen. Tämä kaikki tapahtuu tilittämällä 10 - 15euron kk-maksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan mittaamattoman määrän kirjoja missä ikinä liikut. Iso osa palveluista tarjoilee myös ilmaisen kokeilun, tällä tavalla kykenet vapaasti kokeilla palvelua ilman euroakaan*.