E-kirja

Lue tai kuuntele

Tom Chatfield - Tämä on Gomorra maksuttomasti

Hallitse verkkoa, hallitse maailmaa

Tom Chatfieldin piinaava trilleri paljastaa, miten helposti ihmiselämän voi tuhota vain muutamalla klikkauksella.

Elantonsa hakkeritaidoillaan tienaava lontoolainen Azi Bello on kasvanut tietokoneiden ympäröimänä. Hän tietää, kuinka arvokasta yksityisyys on maailmassa, jossa teknologian pimeä puoli tekee julmimmatkin mieliteot mahdollisiksi. Pimeässä verkossa huumeet, aseet, pornografia, elämä ja kuolema ovat kaikki kaupan, ja kyseessä ovat ostajan markkinat.

Azin verkkoon luoma todellisuus törmää reaalimaailmaan, kun arvoituksellinen nainen nimeltä Munira ottaa yhteyttä tarjoten salaista tietoa ISIS-terroristeista ja jostakin vielä vaarallisemmasta, josta ei tiedetä muuta kuin nimi - Gomorra.

Sotkeutuessaan kansainvälisten salaliittojen verkkoon Azi ja Munira joutuvat työskentelemään yhdessä pysyäkseen elossa ja selvittääkseen kaikista suurimman arvoituksen: mikä on Gomorra?

Tom Chatfieldin Tämä on Gomorra vie lukijan Lontoosta Berliinin ja Ateenan kautta sodan runtelemaan Syyriaan ja Los Angelesiin saakka. Piinaava ja iskevä trilleri paljastaa, miten helposti ihmiselämän voi tuhota vain muutamalla klikkauksella.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tom Chatfield

Julkaistu

2019-01-02

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

237 sivua

Tietoa kirjasta Tämä on Gomorra

Kuuntele lumoava jannitys Tämä on Gomorra, jonka avulla tunnet ainutkertaisia fiiliksiä. Teoksen loi Tom Chatfield. Tämä jannitys pitää sisällään 237 sivua, minkä seassa nauttia jopa moni hetki. Tietenkin ei ole kuitenkaan pakollista taipua ainoastaan luettavaan versioon, vaan käytettävissä on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin loistava käytäntö nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, autossa tai esimerkiksi kävelyllä. Tämän kirjan lukijana toimii tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Bazar 2019-01-02. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin luot tykkänään uuden oven kirjojen tykö. Jos sinulla on oma puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on myös mukanasi satoja erilaisia kirjoja. Sitten kun vaadit mennä' todella kirjojen maailmaan, sinun alkaa ainoastaan suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15e niin käytössäsi on eeppinen yhditelmä erilaisia äänikirjoja. Moni ohjelmista tarjoaa toisaalta ilmaisen ilmaisjakson, ja näin pystyt sitoutumattomasti yrittää palvelua ilman euroakaan*.