E-kirja

Lue tai kuuntele

Kaarlo Erho - Tapahtui Pohjanmaan pikajunassa maksuttomasti

Oululaisen Irma Hyrskeen asuntoon murtaudutaan hänen ollessaan lomalla. Ihme kyllä, mitään ei ole varastettu. Murron kohteeksi joutuu myös Hyrskeen veli, ja sisarukset päättävät palkata tapausta tutkimaan sanomalehtimies ja yksityisetsivä Kalle Kannon sekä hänen apulaisensa Villen.

Kaksikko tarttuu toimeen ja nousee Ouluun menevään junaan. Tapahtumat saavat yllättävän käänteen, kun konduktööri löytää junasta murhatun matkustajan. Matkustajan henkilöllisyys paljastaa, että murha ja murtokeikat saattavat liittyä toisiinsa. Onnistuvatko Kalle Kanto ja Villen ratkaisemaan mysteerin?
Kaarlo Arvid Erho (1905‒1967) aloitti kirjallisen uransa kirjoittamalla sotamuistelmia, ja siirtyi myöhemmin salapoliisitarinoihin. Hän toimi myös toimittajana ja teatteriohjaajana. Kirjoittaessaan näytelmiä ja nuortenkirjoja Erho käytti myös salanimiä Kalle Rae ja Erik Karlsson.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kaarlo Erho

Julkaistu

2020-08-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

120 sivua

Tietoa kirjasta Tapahtui Pohjanmaan pikajunassa

Tapahtui Pohjanmaan pikajunassa on luomava ja hauska jannitys, mikä ei taatusti jätä kuuntelijaansa vaisuksi. Tämän on kirjoittanut Kaarlo Erho. Kyseinen GENRE on pituudeltaan 120 sivua, näin ollen iloa riittää usemmaksi toviksi. Tämän lisäksi kirjasta löytyy kanssa kuunneltava versio, jonka kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa pystyy kuunnella aivan siellä missä ikinä liikutkaan eli se tekee matkasta kiinnostavamman. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Teos on julkaistu 2020-08-12 ja kirjan julkaisijana toimii Saga Egmont. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat tyystin uudenlaisen keinon nautiskella kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun kuten e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin hankit sopivan sovelluksen. Kirjojen kuunteleminen on mukavaa sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Äänikirjojen testaaminen on niin ikään tosi mutkatonta, sillä pystyt sitoutumatta kokeilla palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.