Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Matti Laine - Tappajan vaisto maksuttomasti

Kaikki vastaan Vitikka

Matti Laineen neljännessä Vitikka-dekkarissa Tappajan vaisto varastettujen luksusveneiden kauppias Elias Vitikka jatkaa eteenpäin Helsingin alamaailman liukkaita baanoja.

Rikollispomo Elias Vitikka on muuttanut perheensä Helsingistä Tallinnaan, turvaan ammatinvalinnan mukana tulevilta hämärämiehiltä ja kovaotteiselta poliisilta. Mutta edelleen rouva Fortuna tarjoaa miehelle vain kylmää kylkeä. Iso diili menee puihin, umpikiero poliisi Klaus Jenso jatkaa kiristystä, ja Vitikan paikka alamaailman rankinglistassa joutuu kyseenalaistetuksi. Kaiken kukkuraksi menneisyyden haamut ilmestyvät kolkuttelemaan kotiovea. Mutta paniikille ei saa antaa yhtään sijaa, maksoi mitä maksoi.

Matti Laineen neljännessä Vitikka-dekkarissa Tappajan vaisto varastettujen luksusveneiden kauppias Elias Vitikka jatkaa eteenpäin Helsingin alamaailman liukkaita baanoja. Matkalla takkiin on kuitenkin jo tarttunut kaikenlaista, mikä tuo mieheen aivan uudenlaista särmää. Laine kuljettaa tarinaa suvereenisti kaasu pohjassa, istuttaa lukijan pelkääjän paikalle eikä jarruttele turhia mutkissa. Kirjailijan tavaramerkiksi nousevat kielikuvat osuvat napakasti huumorihermoon, ja kaiken alla sykkii Stadin elämän koko kirjo ajanmukaisine ilmiöineen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Matti Laine

Julkaistu

2018-08-14

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

564 min

E-kirjan pituus

197 sivua

Tietoa kirjasta Tappajan vaisto

Tappajan vaisto on vaikuttava ja iloinen jannitys, mikä ei ehdottomasti jätä ketään kylmäksi. Tämän teoksen on kynäillyt Matti Laine. Kyseinen GENRE on pituudeltaan 197 sivua, näin ollen nautintoa piisaa runsaasti illaksi. Kyseisestä kirjasta onnistuu niin ikään kuunneltava versio, minkä kesto on 9:24:52 tuntia. Kuunneltava kirja ei estä lukijaansa nauttimaan kirjasta vain silloin kun pystyt lukemaan, vaan pystyt nauttia kirjasta missä ja milloin mielit vaika automatkalla. Tätä kirjaa lukee Jukka Pitkänen. Teos on julkaistu 2018-08-14 ja kirjan julkaisijana toimii Bazar. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat aivan innovatiivisen keinon nauttia kirjoista. Äänikirjat kuten myös e-kirjat reissaavat kätevästi mukanasi älypuhelimessasi. Suorittamalla kk-maksun avaat oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei takuulla lopu kirjat sinun elinaikanasi. Jos yhä epäröit käyttäisitkö sinä kyseistä palvelua, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.