Äänikirja

Lue tai kuuntele

Jan Jalutsi - Tarinoita matkasellistä 2 maksuttomasti

Suomen kuuluisin vankikarkuri, sittemmin kirjailijaksi ryhtynyt Jan Jalutsi (s. 1962) on kirjoittanut jatko-osan Tarinoita matkasellistä -kirjaansa.

Myös kirjan kakkososassa Jalutsi kertoo erikoisia, jopa uskomattomia tositarinoita rikollisuuden ja lainkäytön ihmeellisestä maailmasta. Kirjassa hän mm. kertoo miten lontoolainen pyromaani kuumensi suomalaisen vankeinhoitolaitoksen ja kuinka sokea petosmies pärjäsi Helsingin keskusvankilan tikanheittomestaruuskilpailussa ja miksi Riihimäen vankilan johtaja myöhästyi tärkeästä tiedotustilaisuudesta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jan Jalutsi

Julkaistu

2019-03-04

Lukija

Jani Karvinen

Äänikirjan pituus

235 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Tarinoita matkasellistä 2

Tarinoita matkasellistä 2 on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen loi Jan Jalutsi. Tämä kirja on sivumäärältään 0 sivua, joten kirjaa riittää runsaasti toviksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä myötä vastaanotat lukuhetkiä peräti 3:55:03 h. Äänikirjaa onnistuu kuunnella siellä jossa ikinä liikut ja se tekee matkastasi kiehtovamman. Tämän äänikirjan sinulle lukee Jani Karvinen. Kirja on alunperin julkaistu 2019-03-04 julkaisijan Lind & Co toimesta. E- ja äänikirjat jakavat nautittavan vaihtoehdon nautiskella kiehtovista kirjoista matkalla että kotona. Silloin kun sinulla on kännykkäsi seurassasi, niin sinulla on lisäksi seurassasi lukemattomia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on helppoa eri laisilla sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Kun et ole takuuvarma onko tämän vertainen sovellus asiallinen sinulle, niin kykenet testata valitsemaasi palvelua sitoutumatta 2 viikon ajan.