Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Arthur Conan Doyle - Toisen tahran tarina maksuttomasti

Hyvin tärkeä kirje on kadonnut Euroopan asiain sihteeri Trelawney Hopen kodista sillä aikaa, kun Hopen vaimo on ollut teatterissa. Kirjeessä on vaarallista tietoa – sen sisältö saattaa johtaa jopa sotaan, jos tiedot tulevat julki. Hope ja ulkoministeri lordi Bellinger pyytävät apua Sherlock Holmesilta kirjeen löytämiseksi.

Onko Hopen poliittinen ura ohi vai ehtiikö Holmes selvittää syyllisen ajoissa?

"Toisen tahran tarina" on Arthur Conan Doylen novelli, jossa seikkailevat Sherlock Holmes ja hänen uskollinen apurinsa tohtori Watson. Arthur Conan Doyle (1859–1930) oli skotlantilainen kirjailija ja lääkäri. Hän kirjoitti monipuolisesti kauno- ja tietokirjallisuutta, mutta tunnetuimmaksi hän on tullut Sherlock Holmesin luojana. Sherlock Holmes ja tohtori Watson esiintyivät jo Doylen esikoisromaanissa "Punaisten kirjainten arvoitus", joka julkaistiin vuonna 1887.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Arthur Conan Doyle

Julkaistu

2020-07-28

Lukija

Christian Sandström

Äänikirjan pituus

66 min

E-kirjan pituus

27 sivua

Tietoa kirjasta Toisen tahran tarina

Kiintoisa Toisen tahran tarina on suurenmoinen jannitys, mitä luettaessa ajankulu unohtuu kerrassaan. Arthur Conan Doyle toimii kirjan kirjoittajana. Tämä jannitys pitää sisällään 27 sivua, minkä seassa olla jopa useampi hetkinen. E-kirjan lisänä tarjolla on lisäksi mahtava äänikirja, jonka seassa vietät vähintään 1:06:12 tuntia. Äänikirjaa kykenee kuunnella täsmälleen siellä missä ikinä menet eli se tekee matkastasi jännittävämmän. Äänikirjan rentouttavana kertojana toimii Christian Sandström. Kirjan on julkaissut Saga Egmont 2020-07-28. Ääni – sekä myös e-kirja onkin mieleinen keinolukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä koskaan oletkaan. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat reissaavat mukavasti mukanasi omassa älypuhelimessasi. Tämä kaikki tapahtuu maksamalla 10 - 15€ kk-maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan äärettömän lukumäärän kirjoja missä liikut. Äänikirjojen kokeileminen on niin ikään äärimmäisen vaivatonta, koska pystyt rajattomasti testata palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.