Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Anu Patrakka - Totuuden portaat maksuttomasti

Totuuden portaat, Porto. Aamun valjetessa portugalilaisen rannikkokaupungin kujalta löytyy kuolleena nuori mies. Henkilöllisyyttä on vaikea selvittää viillettyjen sormenpäiden vuoksi. Naapurit ovat vaiteliaita tapahtuneesta, kun Rui Santos ja Rita Pereira tiimeineen aloittavat tutkimuksensa. Mutta puhuvatko kaikki totta poliisille? Mitä salailun taakse kätkeytyy?

Anu Patrakka loihtii dekkarissaan esiin portugalilaisen elämänmenon yksityiskohdilla herkutellen. Nuoret ovat kiihkeitä mutteivät viattomia, aikuiset yrittävät löytää onnensa, eivätkä kaikki vanhukset elä sovussa maailman kanssa. Talojen julkisivujen ja muurien taakse kätkeytyy tuskaa ja kylmääviä yllätyksiä. Saadaanko tappaja kiinni ja löytyykö totuus?

Anu Patrakka on suomalaisen psykologisen dekkarin uusi tähti. Totuuden portaat on hänen neljäs Rui Santosista kertova dekkarinsa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anu Patrakka

Julkaistu

2020-01-15

Lukija

Toni Kamula

Äänikirjan pituus

450 min

E-kirjan pituus

168 sivua

Tietoa kirjasta Totuuden portaat

Mielenkiintoinen Totuuden portaat on ihastuttava jannitys, mitä kuunnellessa aika unohtuu täysin. Kirjan tekijänä on ollut Anu Patrakka. Teoksesta löytää 168 sivua, joiden kanssa on mahdollista tuntea jännittäviä kokemuksia. Luettavan kirjan ohella saatavilla on lisäksi hyödyllinen äänikirja, minkä parissa vietät vähintään 7:30:02 tuntia. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella aivan siellä jossa milloinkin menet eli se luo matkasta kuin matkasta kiinnostusta herättävän. Tätä äänikirjaa lukee Toni Kamula. Teoksen on julkaissut Into Kustannus 2020-01-15. Ääni – ja digitaalinen kirja on maittava tapa lueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa ikänään olet. Mikäli sinulla on älypuhelimesi taskussa, niin sinulla on lisäksi taskussasi tuhansia erilaisia kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat tietyllä kk-maksulla, millä kykenee kuuntelemaan lukemattomasti monia äänikirjoja ja lukemaan mielenkiintoisia digitaalisia kirjoja. Kun et ole vuorenvarma onko tämän mukainen palvelu kelpo itsellesi, niin onnistut yrittää valitsemaasi ohjelmaa veloituksetta 2 viikon ajan.