Äänikirja

Lue tai kuuntele

Tony Latva - Totuus Heinojen murhista maksuttomasti

Elokuussa 2001 neljä hyvin toimeentulevien kotien kasvattamaa espoolaisnuorukaista surmasi harkitun kylmäverisesti Martti ja Elise Heinon Lopen Läyliäisissä. Tapaus kohahdutti koko Suomea ja käynnisti ennennäkemättömän laajat poliisitutkimukset. Murhaajat olivat tapahtumahetkellä vain 15-18 -vuotiaita ja rikollisten saama rahasaalis jäi hyvin pieneksi.

Lehdistö seurasi tapahtumia ja murhaoikeudenkäyntejä tarkkaavaisesti. Tämä teos perustuu tapauksesta jo julkaistuihin tietoihin, mutta ne koottu kronologiseen järjestykseen ja kertovan kirjallisuuden muotoon.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tony Latva

Julkaistu

2020-05-11

Lukija

Mikko Leskelä

Äänikirjan pituus

196 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Totuus Heinojen murhista

Kiintoisa Totuus Heinojen murhista on uskomaton jannitys, mitä kuunnellessa kellonaika häviää tykkänään. Tämän ensiluokkaisen teoksen on tehnyt Tony Latva. Kyseinen kirja on sivumäärältään 0 sivua, toisin sanoen lukuiloa riittää lukuisaksi hetkeksi. Digitaalisen kirjan kera käytettävänä on lisäksi mahtava äänikirja, jonka mukana vietät 3:16:19 tuntia. Äänikirja on helppo konsti kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet matkustamassa ja saa lisäksi iltalenkistä jännittävämmän. Kirjan miellyttävänä lukijana toimii Mikko Leskelä. Tämän teoksen julkaisi Lind & Co 2020-05-11. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle aivan uuden oven kirjojen tykö. Äänikirjat kuten myös e-kirjat kulkevat mukvasti mukanasi puhelimessasi. Se onnistuu maksamalla 10 - 20e kk-maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman määrän kirjoja missä kuunaan liikutkaan. Parasta asiakkaalle on että, miltei kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat maksutonta kokeilujaksoa ja siten pystyt rajoituksetta testata parin viikon ajan äänikirjoja ja selvittää onko ohjelma sinulle oikea.