Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Matti Rönkä - Tuliaiset Moskovasta maksuttomasti

Viktor Kärppä on tappajan näköinen mies ja melkein laillinen yrittäjä, jolla on monenkirjava menneisyys rajan takana. Menneisyys lyö Kärppää kasvoihin kesken harmittomalta näyttävien liikeneuvottelujen, kun kuvioon astuu mies nimeltä Vronski, armeijatuttu puna-armeijan erikoisjoukoista. Pian Kärppä huomaa joutuneensa pelinappulaksi Venäjän sisäiseen valtataisteluun.

Kärpän perässä ovat sekä palkkatappajat että suojelupoliisi, ja vaarassa on myös Kärpän perhe. Viktor ei kuitenkaan suostu Supon käskyläiseksi vaan haluaa itse selvittää, kuka on juonittelun taustalla. Mutta voiko keneenkään luottaa, kun jopa läheisimmät ovat valmiita pettämään?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Matti Rönkä

Julkaistu

2017-06-05

Lukija

Jukka-Pekka Palo

Äänikirjan pituus

370 min

E-kirjan pituus

129 sivua

Tietoa kirjasta Tuliaiset Moskovasta

Lue välittömästi touhukas jannitys Tuliaiset Moskovasta, jonka mukana elät uniikkeja elämyksiä. Teoksen on kirjoittanut Matti Rönkä. Teoksesta löytää 129 sivua, niiden parissa on mahdollista kokea unohtumattomia oivaluksia. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka parissa saat peräti 6:10:55 h. Äänikirja voi olla mahtava keino kuunnella kirjaa myöskin kun olet bussissa ja se saa myös iltalenkistä mielenkiintoisemman. Äänikirjan sinulle lukee Jukka-Pekka Palo. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2017-06-05 julkasijan Gummerus toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat kokonaan innovatiivisen keinon nauttia kirjoista. Äänikirjat sekä e-kirjat tallustavat kätevästi mukana omassa kännykässäsi. Äänikirjasovellukset toimivat kiinteällä kk-maksulla, millä pystyt kuuntelemaan äärettömästi monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan kiehtovia digitaalisia kirjoja. Jos et ole vakuuttunut onko tämän tyyppinen palvelu käypä itsellesi, niin voit testata valitsemaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.