Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Heikki Valkama - Tulikukka maksuttomasti

Palkitun kirjailijan uusin gastrodekkari vie tunnelmalliseen Kiotoon.

Oudot tulipalot vaivaavat historiallista Kiotoa. Joku haluaa tuhota sen uskonnolliset rakennukset – sekä niiden uumenissa häärivän suomalaiskokin.

Riku Mäki saapuu Kiotoon tutustumaan satoja vuosia vanhaan buddhalaiseen ruokaperinteeseen. Temppeleissä on aina osattu valmistaa maukasta kasvisruokaa, ja nyt suomalaiskokki haluaa paljastaa sen salat muullekin maailmalle.

Mutta joku toinenkin on kiinnostunut temppelistä. Eikä hänelle riitä pelkkä taidokkaasti valmistettu tofu, vaan hän haluaa nähdä liekitettynä paitsi rakennuksen myös ihmiset jotka ovat tulleet sinne väärissä aikeissa.

Heikki Valkama (s. 1975) on Ylen uutisten sisältöpäällikkö ja entinen Imagen, Mondon ja Ylioppilaslehden päätoimittaja. Hän on myös japanilaisen kulttuurin asiantuntija ja kirjoittanut aiheesta useita kirjoja. Valkaman esikoisromaani, suomalaisen huippukokin Riku Mäen esitellyt Pallokala palkittiin Suomen Dekkariseuran Vuoden esikoisdekkari -kunniakirjalla ja sai Kirja à la Carte -palkinnon. Tulikukka on hänen kolmas romaaninsa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Heikki Valkama

Julkaistu

2019-09-17

Lukija

Toni Kamula

Äänikirjan pituus

445 min

E-kirjan pituus

158 sivua

Tietoa kirjasta Tulikukka

Mielenkiintoinen Tulikukka on hurja jannitys, jota kuunneltaessa ajankulu haihtuu kerrassaan. Tämän mielenkiintoisen kirjan on raapustanut Heikki Valkama. Teoksen pituus on 158. E-kirjan kanssa tarjottavana on lisäksi monikäyttöinen äänikirja, minkä seassa vietät vähintään 7:25:40 tuntia. Kuunneltava kirja ei rajoita lukijaansa iloitsemaan kirjasta ainoastaan silloin kun saatat lukemaan, sen sijaan voit nautiskella kirjasta missä ja milloin mielit vaika autossa. Tätä äänikirjaa lukee Toni Kamula. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-09-17 julkasijan Tammi toimesta. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi tuoreen oven kirjojen pariin. Tarviit vain älypuhelimen jolloin kyydissäsi on valtavan paljon kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on mukavaa eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Suurinosa palveluista tarjoilee samoin ilmaisen kokeilujakson, siten kykenet esteettömästi testata palvelua ilman euroakaan*.