E-kirja

Lue tai kuuntele

Mari Jungstedt, Ruben Eliassen - Tummempi taivas maksuttomasti

Salasuhteita ja kohtalokasta etelän tunnelmaa Kanarialla! Ruotsin dekkarikuningattaren uusi koukuttava sarja alkaa.

Sarjamurhaajajahti järkyttää saaren skandinaaviyhteisöä: naisia löytyy väkivaltaisesti surmattuina ja aseteltuina tunnettuja taideteoksia jäljitteleviin makaabereihin muodostelmiin. Tapauksia alkaa tutkia 20 vuotta Kanarialla asunut ruotsalaistoimittaja Sara Moberg yhdessä entisen poliisin Kristian Weden kanssa.
Romaani kihisee salasuhteita ja seksuaalista jännitettä. Tapahtumat kietoutuvat joogakeskuksen ja sen karismaattisen johtajan Samsaranin ympärille.
Sarja jatkuu: seuraavaksi tullaan selvittämään, mitä tapahtui Kristianin kauan sitten kaapatulle pikkusiskolle.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mari Jungstedt, Ruben Eliassen

Julkaistu

2015-10-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

245 sivua

Tietoa kirjasta Tummempi taivas

Kuuntele nyt touhukas jannitys Tummempi taivas, minkä mukana saat tavattomia hetkiä. Teoksen on kirjoittanut Mari Jungstedt, Ruben Eliassen. Kyseinen jannitys pitää sisällään 245 sivua, joiden rinnalla iloita moni hetki. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka kyydissä kuuntelet lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Kuunneltava kirja ei rajoita nauttimaan kirjasta pelkästään silloin kun saatat lukemaan, päinvastoin kykenet nyt nauttia kirjasta aina kun haluat vaika metrossa. Äänikirjan lukijana on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2015-10-31 julkaisijan Otava toimesta. Aloita hetimiten äänikirjoihin sekä e-kirjoihin tutustuminen ja pystyt nauttimaan kirjoista uudella keinolla. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat reissaavat käytännöllisesti mukana omassa kännykässäsi. Tilittämällä noin 10€ kk-maksun korkkaat oven kirjojen maailmaan, missä ei takuulla lopu kirjat sinun elinaikanasi. Parasta vierailijalle on että, likimäärin kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat maksutonta kokeilujaksoa ja näin pystyt sitoutumatta kuunnella parin viikon ajan kirjoja sekä valita onko sovellus sinulle oikea.