Äänikirja

Lue tai kuuntele

Wexi Korhonen - Tunnustus tai kuolema maksuttomasti

Ratkaistuaan Tamperetta yli puoli vuotta kiusanneen rikoksen Kari Salo ehtii nauttia helposta elämästä varttitunnin verran. Kesken vappujuhlien hänet siepataan. Yksityisetsivä saa Pispalan kovakouraiseen tapaan muistutuksen puolitiehen jääneestä työstä. Poliisi selvittää sieppaajien henkilöllisyydet, mutta vähin vammoin selvinnyt Salo ei halua tehdä rikosilmoitusta asiasta.

Salo tapaa Alina Räsäsen, joka on kahden viikon ajan patistanut viranomaisia tutkimaan ulkomailla työskentelevän miehensä murhaa. Poliisi ei ota naisen rikosilmoitusta vakavasti. Kari Salo alkaa tutkia insinööri Toivo Räsäsen tapausta. Salo saa käsiinsä Suojelupoliisin ylitarkastajalle osoitetun salakielelle koodatun kirjeen. Salon asuntoon murtaudutaan ja aineisto varastetaan. Salo pidätetään. Yksityisetsivä ottaa rajusti yhteen entisten työtovereidensa lisäksi myös Supon etsivien kanssa.

Kuulustelujen aikana Salolle alkaa selvitä, kuinka suuren verkon silmiin hän on sotkeutunut. Murha on sen pelin panoksista pienin. Salo saa Supon ylitarkastajan uskomaan itseensä. Hän pääsee vapaaksi. Riskeistä välittämättä sitkeä yksityisetsivä penkoo Toivo Räsäsen jäljet Euroopasta Pietariin. Todisteita ei löydy, mutta Salo ei anna periksi. Jäljelle jää vain yksi vaihtoehto: tunnustus tai kuolema.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Wexi Korhonen

Julkaistu

2020-03-16

Lukija

Aku Laitinen

Äänikirjan pituus

523 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Tunnustus tai kuolema

Kuuntele nyt lumoava jannitys Tunnustus tai kuolema, jonka kera tunnet ainutlaatuisia tuntemuksia. Teoksen kirjoittajana on ollut Wexi Korhonen. Kyseinen jannitys pitää sisällään 0 sivua, joiden avulla nautiskella jopa moni hetkinen. Tässä tapauksessa ei ole kuitenkaan välttämätöntä taipua pelkästään luettavaan versioon, poimittavana on kanssa 8:43:53 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin huikea tapa kuunnella kirjaa ollessasi sitten junassa, taksissa tai vaikka juoksemassa. Kirjan on lukenut Aku Laitinen. Kirja on alunperin julkaistu 2020-03-16 julkaisijan Lind & Co toimesta. Ääni – sekä e-kirja on maittava tapa lukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa missään tapauksessa kuljet. Äänikirjat ja elektroniset kirjat liikkuvat mukavasti mukanasi omassa kännykässäsi. Silloin kun vaadit mennä oikeasti kirjojen maailmaan, sinun alkaa suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 15€ niin hyödynnettävänäsi on isokokoinen kokoelma omalaatuisia e-kirjoja. Kirjojen koettaminen on samoin tosi mutkatonta, sillä kykenet vapaasti testata ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.