E-kirja

Lue tai kuuntele

Pirjo Tuominen - Tuonelan joutsen maksuttomasti

Vanha paperikaupunki elää syvää murrosta biotekniikan uutena keskuksena. Kaupungin johtava vuorineuvosten suku, Wallasvuot, on menettämässä valtaansa. Kaiken lisäksi perheen tytär Ulla Wallasvuo katoaa marraskuun pimeyteen.

Wallasvuot yrittävät pitää kiinni asemastaan, vaikka maailma on murroksessa. Suvun viimeisestä vuorineuvoksesta ja suvun patriarkasta Harry Wallasvuosta on tekeillä elämänkerta ja muotokuva.

Vuorineuvoksen muotokuvaa on pyydetty tekemään suosittu muotokuvamaalari Mailis Sarka, joka on myös talousasioiden tuntija ja Harry Wallavuon uskottu. Hän ajautuu väistämättä outojen tapahtumien keskipisteeseen, jotka ovat koitua myös hänen kohtalokseen. Jotain salaperäistä ja vihamielistä näyttää olevan tekeillä.

Wallasvuot ovat menestyksellään tuoneet paikkakunnalle vaurautta ja työpaikkoja, mutta ovat myös toiminnallaan hankkineet vihamiehiä. Toteuttaako joku vuosikymmenten takaista kostoa?

Pirjo Tuominen kuvaa taitavasti sukupolvien ja elämäntavan murrosta. Hienostuneet salongit ja vanhat tavat joutuvat väistymään 2000-luvun hightech-Suomen tieltä.

Suomen suven järvet päilyvät kutsuvina houkutellen uimareita ja saunakansaa. Kesäelämä kuohuu huolettomana, mutta vesillä lipuu Tuonelan joutsen, vaitelias kuolema.

"Tuonelan joutsen on niin tyylipuhdas murhamysteeri, että sitä jopa voisi pitää jonkinlaisena modernisoituna Miss Marplena."

Jussi Aurén, Satakunnan Kansa 9.8.2011

"Tuonelan joutsen on todellakin onnistunut romaani, sillä sen tunnelma tiivistyy loppua kohden, eikä kirjaa malta laskea käsistään. Juoni toimii oivallisesti ja mausteena on sopivasti vinkkejä, mutta myös väärille raiteille johtavia harhautuksia."

Taina Rissanen, Warkauden Lehti 1.11.2011

''Viihderomaanien kuningatar Pirjo Tuominen on kirjoittanut pitkästä aikaa jännitysromaanin. Onhan hänen edellisestä jännäristään Mies metsätiellä jo 11 vuotta. Odottaminen on kuitenkin kannattanut, sillä Tuonelan joutsen on niin tyylipuhdas murhamysteeri, että sitä jopa voisi pitää jonkinlaisena modernisoituna Miss Marplena.''

Jussi Aurén, Satakunnan kansa 8.9.2011.

''Pirjo Tuomisen Tuonelan joutsen kattaa pöytään elämänarvoja, jotka ovat piilotettuina rivien väliin. Voisiko sanoa; se on sitä elämänkokemusta. Tuominen pihistää jännityskirjailijan taitavuudella lopullista totuutta.''<7i>

Aulis Hietalahti, Kalajoki 28.9.2011

i>''Pirjo Tuominen on omimmillaan sukupolvien ja elämäntapojen murroksen kuvaamisessa eivätkä jännittävät käänteetkään huonosti ole toteutettu.''


Maisa Järvelä, Kokkola 21.9.2011

''Tuonelan joutsen yllättää lukijan mieluisasti.''

Tuula Pelttari, Pohjolan Työ 20.9.2011

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pirjo Tuominen

Julkaistu

2011-07-26

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

237 sivua

Tietoa kirjasta Tuonelan joutsen

Mieleenpainuva Tuonelan joutsen on ihastuttava jannitys, mitä kuunnellessa aika unohtuu tykkänään. Teoksen tuotti Pirjo Tuominen. Tästä kirjasta löytyy 237 sivua, niiden parissa onnistut elää unohtumattomia kokemuksia. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä parissa koet lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin erinoimainen tapa kuunnella kirjaa olitpa sitten junassa, lentokoneessa tai esimerkiksi juoksemassa. Tämän äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Kirjan on julkaissut Tammi 2011-07-26. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket tuoreen oven kirjojen maailmaan. Mikäli sinulla on ikioma älypuhelimesi mukana, niin sinulla on myös taskussasi tuhansia erilaisia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Kun vielä epäröit käyttäisitkö sinä ohjelmaa, niin yritä sitä samantien 2 viikon ajan.