Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Leena Lehtolainen - Tuulen puolella maksuttomasti

Maria Kallio on palaamassa äitiyslomaltaan Espoon poliisin väkivaltajaoksen päälliköksi. Hän viettää viimeisen vapaan viikonlopun miehensä Antin ja Ida-vauvan kanssa Rödskärin linnoitussaarella.

Vuotta aikaisemmin saaren jyrkillä kallioilla sai surmansa Marian entinen poikaystävä Lintumies-Harri. Saaren omistaja Anne Merivaara pyytää ottamaan tapauksen uudelleen esille. Oliko kyseessä tapaturma vai murha?

Lintumies-Harrin kuoleman vuosipäivänä Juha Merivaara menettää henkensä samoilla kallioilla. Kyseessä ei voi olla pelkkä yhteensattuma. Kuka halusi päästä eroon ekomaaleja valmistavan yrityksen toimitusjohtajasta? Hänen vaimonsa Anne, eläinaktivisti-poika vai isänsä ikäisen oopperalaulajan kanssa seurusteleva tytär? Vai onko syyllinen maailmanympäripurjehtija Mikke Sjöberg, joka on Marian mielestä liiankin kiinnostava? Päällikkökilvassa hävinneen komisario Pertti Strömin käytökseen on ilmaantunut outoja piirteitä. Samalla väkivaltajaostoa työllistävät ympäristöaktivistien iskut eri puolilla Espoota. Kauklahden peltojen palaessa Maria joutuu miettimään, kuka oikein on luonnon ja oikeudenmukaisuuden puolella.

Suomen suosituimpiin kirjailijoihin kuuluva Leena Lehtolainen tunnetaan erityisesti Maria Kallio ja Hilja Ilveskero -romaaneistaan. Hän on kirjoittanut myös useita dramaattisia perhe- ja avioliittoromaaneja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Leena Lehtolainen

Julkaistu

2014-04-25

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

694 min

E-kirjan pituus

237 sivua

Tietoa kirjasta Tuulen puolella

Mieleenpainuva Tuulen puolella on ihastuttava jannitys, jota kuunneltaessa ajankulu haihtuu täydellisesti. Kirjan loi Leena Lehtolainen. Teoksen pituus on 237. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka kyydissä saat lukuhetkiä peräti 11:34:39 h. Äänikirja voi olla mahtava käytäntö kuunnella kirjaa kun olet matkustamassa ja se luo myöskin iltalenkistä jännittävämmän. NAME äänikirjan lukija ääni on Krista Putkonen-Örn. Kirja on julkaistu 2014-04-25 ja kirjan julkaisijana toimii Tammi. Käynnistä saman tien äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin tutustuminen niin kykenet iloitsemaan kirjoista tyystin tuoreella keinolla. Tarviit pelkästään kännykän niin kyydissäsi on lukemattomia kirjoja. Tilittämällä noin 15€ kuukausimaksun aukaiset näin oven kirjojen todellisuuteen, missä ei toden totta lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Mikäli yhä epäröit käyttäisitkö sinä tätä palvelua, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.