Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Joakim Zander - Uimari maksuttomasti

Ruotsalaisen trillerin uusi tähti!

Kansainväliselle näyttämölle sijoittuva trilleri tarjoilee tiivistä jännitystä, hätkähdyttäviä ihmiskohtaloita – ja salaliiton vailla vertaansa.

Amerikkalainen CIA-agentti menettää pommi-iskussa vaimonsa, hylkää lapsensa ja pakenee Syyriasta. 30 vuotta myöhemmin Euroopan parlamentissa työskentelevä Klara Walldéen ryhtyy auttamaan entistä poikaystäväänsä ja törmää valonarkoihin tietoihin. Pyrkyri George Lööw saa PR-toimistossa omituisen toimeksiannon, joka johtaa hänet nopeasti vaaraan. Tapahtumien kulkua seuraa agentti, joka tunnetaan vain koodinimellä Uimari.

Ruotsalainen Joakim Zander (s. 1975) on oikeustieteen tohtori, joka on työskennellyt mm. Euroopan parlamentissa. Uimari on hänen ensimmäinen romaaninsa, ja se on myyty 27 maahan. Syyriassa ja Afganistanissa asunut Zander asuu Lundissa suomalaisen vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Joakim Zander

Julkaistu

2016-04-28

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

792 min

E-kirjan pituus

257 sivua

Tietoa kirjasta Uimari

Kuuntele välittömästi touhukas jannitys Uimari, jonka mukana koet suurenmoisia tuntemuksia. Teoksen on kirjoittanut Joakim Zander. Teoksen pituus on 257. Tämän lisäksi teoksesta onnistuu lisäksi kuunneltava versio, jonka kesto on 13:12:16 tuntia. Äänikirja voi olla toimiva keino kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet liikkumassa ja se saa myöskin lenkistä mielenkiintoisemman. Tämän äänikirjan kertoja on Jukka Pitkänen. Teos on alunperin julkaistu 2016-04-28 julkaisijan Tammi toimesta. Pane alulle samantien äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin tutustuminen jolloin pääset nauttimaan kirjoista aintlaatuisella tavalla. Tarvitset älypuhelimen jolloin messissä on lukemattomia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on sulavaa äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Monet palveluista tarjoilee samoin veloituksettoman kokeilujakson, tällä tavalla voit kahleettomasti kokeilla sovellusta ilman maksuja*.