E-kirja

Lue tai kuuntele

John Burley - Unohduksen tyyssija maksuttomasti

Unohduksen tyyssija

Menakerin sairaalan yllä leijuu kirous. Se on kuin painajaismainen vankila, mutta toisaalta pakopaikka ja pelastus niille, joilta puuttuu paikka minne mennä.    

Menakerissa työskentelevä psykiatri Lise Shields on tietoinen siitä, että sairaalan potilaista monet eivät enää koskaan palaa entiseen elämäänsä. He ovat joko liian sairaita vapautettaviksi yhteiskuntaan tai psyykkisesti sairaita rikollisia, jotka on ohjattu hoitoon oikeusjärjestelmän kautta. Menaker ei ole unohdettu paikka, mutta se on paikka unohtaa – sairaalassa olevien potilaiden tekemät rikokset muuttuvat tomuksi, niin kuin sairaalan rakennuksetkin hitaasti rapistuvat.

Oudot tapahtumat herättävät epäilyksen Lisen mielessä. Tuntuu siltä kuin uusin potilas ei ollenkaan kuuluisi sairaalaan. Miksi sairaalan ylilääkäri on niin vaitonainen asiasta? Ja miksi kaksi miestä seuraa Liseä? Vastaus on lähempänä kuin hän aavistaakaan, samoin kuin uhka kaiken menettämisestä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

John Burley

Julkaistu

2016-04-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

229 sivua

Tietoa kirjasta Unohduksen tyyssija

Lue heti lumoava jannitys Unohduksen tyyssija, jonka parissa vastaanotat vertaistaan vailla olevia hetkiä. Opuksen on kirjoittanut John Burley. Tämä GENRE on sivumäärältään 229 sivua, siis kirjaa piisaa muutamaksi hetkeksi. E-kirjan lisänä tarjolla on lisäksi loistava äänikirja, jonka parissa vietät jopa 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa onnistuu kuunnella justiinsa siellä jossa menet ja se saa matkasta kiehtovamman. Äänikirjan mieleisenä lukijana toimii tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi HarperCollins Nordic 2016-04-01. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat tykkänään uudenaikaisen tavan nauttia kirjoista. Kun sinulla on puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on myöskin mukanasi satoja eri kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät 10-20e maksulla, jolla saattaa kuuntelemaan rajatomasti useita eri äänikirjoja ja lukemaan kiinnostavia e-kirjoja. Suurinosa ohjelmista tarjoilee toisaalta vapaan kokeilun, ja näin kykenet esteettömästi kokeilla palvelua ilman euroakaan*.