Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Matti Rönkä - Uskottu mies maksuttomasti

Viktor Kärppä on Karjalassa datsallaan, kun kutsumattomat vieraat rapistelevat ovella. Neuvokas Kärppä tarttuu sinkoon, mutta tappaa hän ei halua. Tietääkseen hän ei ole rikollinen, vaikka häntä usein sellaiseksi harhaluullaan.

Käy ilmi, että asialla on Artemi Loktev, joka haluaa lähettää Kärpän Helsinkiin selvittämään tämän vanhan opiskelukaverin Pavel Ljudinin kuolinpesää. Suomessa Viktoria odottavat myös lapset ja Marja-vaimo.

Kaikesta tuntuu olevan aikaa useampi vuosikymmen. Silmille hyppii sukupolven vaihtumisella uhitteleva nuori tiedustelueversti Karamazov, ja Helsingissä tuttavuutta hieroo poliisi Teppo Korhosen manttelinperijä Max Paappa. VK-yhtiön toimintakin on muuttanut muotoaan, ja Kärppä ottaa asiakseen palauttaa kuvioon kunnollisia rakennusurakoita.

Uskotun miehen myötä Viktor Kärppä -dekkarisarja saa kaivattua jatkoa. Luvassa on tiivistä tunnelmaa ja vetävää tekstiä - tarinaniskentää, jollaisen vain Matti Rönkä taitaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Matti Rönkä

Julkaistu

2019-12-09

Lukija

Matti Rönkä

Äänikirjan pituus

439 min

E-kirjan pituus

150 sivua

Tietoa kirjasta Uskottu mies

Lue vaiheakas jannitys Uskottu mies, jonka mukana vietät vertaistaan vailla olevia kokemuksia. Matti Rönkä toimii kirjan kirjoittajana. Tämä jannitys pitää sisällään 150 sivua, minkä avulla iloita jopa useampi ilta. Kyseisestä e-kirjasta onnistuu niin ikään kuunneltava versio, jonka kesto on 7:19:01 tuntia. Äänikirja ei hillitse kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta vain silloin kun saatat lukemaan, puolestaan onnistut nauttia kirjasta aina kun haluat vaika autossa. Kirjan on lukenut Matti Rönkä. Kyseisen kirjan julkaisi Gummerus 2019-12-09. E- ja äänikirjat jakavat vetoavan sauman iloita jännittävistä kirjoista liikkeellä ollessasi sekä kotona. Tarviit pelkästään puhelimen niin mukanasi on rajattomasti kirjoja. Se kaikki tapahtuu tilittämällä 10 - 20e kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman summan kirjoja missä koskaan liikut. Kun et ole varma onko tämän mukainen palvelu kelpo itsellesi, niin pystyt testata tahtomaasi sovellusta veloituksetta 2 viikon ajan.