Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Joonas Konstig - Vaaran vuodet : romaani maksuttomasti

Joskus rauha on sotaakin vaarallisempi

Tyylikäs, tositapahtumiin perustuva jännitysromaani sodan raunioista nousevasta Helsingistä ja murhasta, joka pakottaa kohtaamaan menneisyyden kaunat.

Helsinki, kevät 1945. Sodan runtelemassa maassa ylintä valtaa pitää Neuvostoliiton valvontakomissio. Ilma on sakeana vallankaappauksen uhkaa, pelkoa, kiihkoa ja katkeruutta. Maa on jakautunut kahtia. Vaaran vuodet ovat alkaneet.

Aarne on entinen kaukopartiomies, joka rakentaa englantilaisen vaimonsa kanssa uutta elämää sodan viemän tilalle. Pikkuveli Hugo on Valtiollisen poliisin tuore etsivä, joka on viettänyt sodan vankilassa kommunistina ja kihisee kostonhimoa porvarillista Suomea kohtaan. Satamasta löytynyt ruumis pakottaa vastakkain kaksi menneisyyden toisistaan erottamaa veljestä.

Murhatutkimukset johtavat poliittisten fanaatikkojen ja kansainvälisen vakoilun maailmaan, jossa mikään ei ole sitä miltä näyttää. Kostonhimon kanssa voi kilpailla vain rakkauden nälkä.

Joonas Konstigin Vaaran vuodet on kiivastempoinen, tositapahtumiin perustuva trilleri ja samalla elävä ajankuva toisen maailmansodan jälkeisestä Suomesta.

Joonas Konstig (s. 1977) on espoolainen kirjailija ja kouluttaja. Hän voitti Kalle Päätalo -palkinnon romaanillaan Kaikki on sanottu (2011). Konstig on tullut tunnetuksi myös ruoka-aiheisista kirjoituksistaan ja mm. Vuosi herrasmiehenä -autofiktioromaanistaan (2017).

https://joonaskonstig.com/

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Joonas Konstig

Julkaistu

2020-03-27

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

584 min

E-kirjan pituus

198 sivua

Tietoa kirjasta Vaaran vuodet : romaani

Kuuntele vauhdikas jannitys Vaaran vuodet : romaani, jonka kanssa tunnet tavattomia tunteita. Teoksen on kirjoittanut Joonas Konstig. Kyseisestä kirjasta löytää 198 sivua, minkä seassa saatat tuntea unohtumattomia lukuhetkiä. Ethän siitä huolimatta takerru pelkästään e-kirjaan, sen sijaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä nautit 9:44:03 tunnissa. Äänikirja onkin hyödyllinen tapa kuunnella kirjaa olitpa sitten ratikassa, taksissa tai vaikka pyöräilemässä. Kirjan on lukenut Jukka Pitkänen. Tämän kirjan julkaisi Werner Söderström Osakeyhtiö 2020-03-27. E- ja äänikirjat jakavat nautittavan mahdollisuuden iloita mukaansatempaavista kirjoista matkalla tai kotona. Äänikirjojen käyttämiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon hankit sopivan ohjelman. Äänikirjojen kuunteleminen on vaivatonta äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Jos et ole varma onko tämän tyyppinen sovellus käypä itsellesi, niin kykenet testata valitsemaasi sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.