E-kirja

Lue tai kuuntele

Terry Hayes - Vaeltaja maksuttomasti

Terry Hayesin Vaeltaja on päätä huimaava agenttijännäri, mutta samalla pelottavan realistinen kuvaus taistelusta terrorismia vastaan. Taistelusta, jossa häviö ei ole vaihtoehto – kummallekaan osapuolelle.

Nuhjuisen newyorkilaishotellin kylpyammeesta löytyy murhattuna nainen, happoon upotettuna ja kaikki tuntomerkit tuhoutuneina. Yhdysvaltain tiedustelupalvelusta hiljaiseloon vetäytynyt salainen agentti joutuu palaamaan takaisin tositoimiin. Vain harvat tietävät hänestä, eikä hänen oikeaa nimeään tiedä kukaan. Hän on Vaeltaja, mies jota ei ole olemassa. Mutta hän on kirjoittanut kirjan rikosteknisestä tutkinnasta, ja nyt joku käyttää sitä täydellisen murhan oppikirjana.

Murha on kuitenkin vasta alkusoittoa salaperäisessä tapahtumien vyyhdissä, joka ulottuu auringon paahtamasta Mekasta luksuspiireihin Turkin rannikolle ja syyrialaiselta klinikalta Hindukušin vuoristossa tapahtuvaan ihmiskokeeseen. Vaeltajalla on vastassaan Saraseeni, jolla on täydellinen suunnitelma Yhdysvaltojen tuhoamiseksi. Katkera menneisyys ja kärsivällinen luonne tekevät Saraseenista vaarallisen vastustajan mutta hänen jäljillään onkin Vaeltaja, jonka vaistot elämä on koulinut äärimmilleen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Terry Hayes

Julkaistu

2015-03-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

570 sivua

Tietoa kirjasta Vaeltaja

Vaeltaja on vaikuttava sekä kiintoisa jannitys, mikä ei ehdottomasti jätä varmasti tylsistyneeksi. Terry Hayes on teoksen kirjoittajana. Vaeltaja on pituudeltaan 570 sivua, siis todella kelvollinen pituus luettavaksi. Nykypäivänä ei ole onneksi pakollista taipua yksistään luettavaan versioon, lisäksi tarjolla on myös 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa voit kuunnella justiinsa siellä jossa menetkään ja se luo matkasta kiehtovamman. Tämän äänikirjan kertoja on tuntematon. Kirja on julkaistu 2015-03-01 ja kirjan julkaisijana toimii Bazar. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi täysin uuden oven kirjojen tykö. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat reissaavat sopivasti mukanasi kännykässäsi. Sovellukset toimivat tietyllä kuukausimaksulla, millä pääset kuuntelemaan määrättömästi monenlaisia äänikirjoja tai lukemaan kiehtovia digitaalisia kirjoja. Kirjojen koettaminen on samoin tosi vaivatonta, sillä kykenet rajattomasti kokeilla ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.