E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Väkivalta ujuttautuu Fair Playhin maksuttomasti

Käsite "fair play", reilu peli on kaiken urheilun peruskivi. Juuri fair play saa ihmiset kaikkialla maailmassa lumoutumaan urheilusta. Viihdettä, jännitystä ja jaloa taistoa. Urheilu on tätä kaikkea ja sen merkitys on kasvanut samaa tahtia nykyaikaisen ja mediakeskeisen viestintäyhteiskunnan kehityksen kanssa.

Varsinkin jalkapallo suo kaikkialla monta ilonhetkeä katsojille, kun he istahtavat paikan päällä lehtereille tai kotonaan tv:n urheilulähetysten ääreen. Pohjanmaan rikos-selvitys sarja sisältää laajan valikoiman jännittäviä ja aitoja kriminaalitapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Tapaukset ovat kirjoittaneet poliisit jotka auttoivat tutkimuksissa. Kaikki tapaukset ovat jo selviytyneet ja tuomiot tehty. Se on henkeäsalpaavaa lukemista, ja todellisuus usein ylittää mielikuvituksen. Lukija saa perehtyä muutamaan Skandinavian poliisin historiaan dramaattisin tapauksiin, ja tutustua palapeliin, jonka syyllisten löytäminen merkitsee. .

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2020-02-14

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

25 sivua

Tietoa kirjasta Väkivalta ujuttautuu Fair Playhin

Jännittävä Väkivalta ujuttautuu Fair Playhin on loistava jannitys, mitä kuunnellessa ajankulu häviää täydellisesti. Teoksen tekijänä on ollut Eri Tekijöitä. Tämä kirja on sivumäärältään 25 sivua, eli lukemista piisaa muutamaksi ajankohdaksi. Sinun ei ole kuitenkaan pakko rajoittua ainoastaan luettavaan versioon, lisänä käytettävissä on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Kuunneltava kirja ei rajoita lukijaansa nautiskelemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun onnistut lukemaan, vaan sinun on mahdollista nauttia kirjasta heti kun tahdot kuten lentokoneessa. Tämän äänikirjan lukijana on tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2020-02-14 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Ääni – ja e-kirja on mukava tapa lukea ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa missään tapauksessa kuljet. Se koko juttu onnistuu helposti, kunhan vain omistat kännykän. Jos haluat mennä' oikeasti kirjojen maailmaan, niin sinun alkaa ainoastaan suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 15e ja käytössäsi on huikea yhditelmä erilaisia kirjoja. Kirjojen testaaminen on samoin äärimmäisen mutkatonta, koska pystyt sitoutumatta yrittää ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.