Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jarkko Sipilä - Valepoliisi maksuttomasti

Komisario Takamäki uuden edessä

Silmitön kostoisku on tuhonnut Takamäen kodin, hyvä ystävä surmattu ja lähin työtoveri loukkaantunut. Edessä on pakkomuutto Espoosta Helsingin keskustaan. Mutta pysähtyäkään ei auta, kun väkivaltatoimiston arki repii väkisin mukaansa. Aution Kalasataman tuuliselta kadulta löytyy henkihieveriin piesty mies, joka ei suostu puhumaan poliisille.

Kun samaan aikaan Itäkeskuksen Citymarketin parkkipaikan lumipenkasta paljastuu tuntemattoman miehen ruumis, Takamäki huomaa sotkeutuneensa kummalliseen rikosvyyhteen, joka tuntuu kiinnostavan yllättävän monia.

Rikostoimittajan ja -kirjailijan Jarkko Sipilän Takamäki-dekkari Valepoliisi tempaa lukijansa mukaan kansainvälisen terrorismin harmaalle vyöhykkeelle. Kun peruspoliisityö törmää tiedustelupalvelujen käytäntöihin, mikään ei olekaan enää sitä, miltä se aluksi näytti. Sen saa myös alamaailmaan soluttautunut peitepoliisi Suhonenkin nahoissaan tuntea.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jarkko Sipilä

Julkaistu

2012-12-31

Lukija

Veikko Honkanen

Äänikirjan pituus

437 min

E-kirjan pituus

171 sivua

Tietoa kirjasta Valepoliisi

Valepoliisi on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Jarkko Sipilä on teoksen kirjoittajana. Tästä kirjasta löytyy 171 sivua, minkä seassa voit vastaanottaa unohtumattomia oivaluksia. Digitaalisen kirjan ohella käytettävänä on lisäksi monikäyttöinen äänikirja, minkä parissa vietät vähintään 7:17:28 tuntia. Tämä kirja ei pidättele nauttimaan kirjasta yksin siihen aikaan kun pystyt lukemaan, puolestaan onnistut nyt nautiskella kirjasta heti kun tahdot vaika kävelyllä. Äänikirjan on lukenut Veikko Honkanen. Teoksen on julkaissut CrimeTime 2012-12-31. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät täysin uudenlaisen tavan nautiskella kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin asennat haluamasi sovelluksen. Kirjojen kuunteleminen on luistavaa sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Mikäli et ole varma onko tämän mukainen palvelu sopiva itsellesi, niin kykenet kokeilla tahtomaasi palvelua sitoutumatta 2 viikon ajan.