Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Viveca Sten - Vallan varjoissa maksuttomasti

Öykkäri paratiisissa.

Thomas Andreassonia piinaa epävarmuus. Poliisina on vierähtänyt pian parikymmentä vuotta, jaksaako hän enää? Paras ystäväkin, juristi Nora Linde, on vaihtanut alaa ja tutkii talousrikoksia. Noran kesäloma kuluu Sandhamnissa, seurana avomies Jonas ja yhteinen pikkutytär Julia. Idyllin särkee uusi tulokas, Carsten Jonsson, Venäjällä rikastunut riskikapitalisti. Jonsson on ostanut tontin saaren etelärannalta, rakennuttaa sinne ökyhuvilaa - ja lietsoo saarelaisia raivoon.

Rakennuksella sattuu outoja vahinkoja, ja kun Carsten pitää tupaantuliaiset, juhla päättyy katastrofiin ja kuolemaan. Onko syynä urakka vai jokin muu? Kehen voi luottaa, kun on hankkinut vihamiehiä kaikkialta?

Viveca Sten (s. 1959) toimi juristina, kunnes ryhtyi Sandhamnin murhat -sarjan menestyksen myötä täysipäiväiseksi dekkarikirjailijaksi. Hän asuu talvet Tukholmassa miehensä ja kolmen lapsensa kanssa ja kesät vanhassa sukuhuvilassa Sandhamnin saarella. Dekkaritarinat sijoittuvat samaan saaristomiljööseen, jossa hän tuntee joka ainoan laiturin ja purjeveneen. Sandhamn-dekkarit ovat saavuttaneet Ruotsissa suunnattoman suosion ja niiden oikeudet on myyty 25 maahan. Kirjoihin pohjautuva tv-sarja Murha Sandhamnissa on ollut katsojamenestys myös Suomessa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Viveca Sten

Julkaistu

2017-08-23

Lukija

Jani Karvinen

Äänikirjan pituus

651 min

E-kirjan pituus

235 sivua

Tietoa kirjasta Vallan varjoissa

Vallan varjoissa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoittajana on ollut Viveca Sten. Tämä teos on sivumäärältään 235 sivua, näin ollen nautintoa piisaa lukuisaksi ajankohdaksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka keskuudessa vastaanotat jopa 10:51:06 h. Äänikirja onkin helppo käytäntö kuunnella kirjaa myöskin kun olet autossa ja se saa lisäksi iltalenkistä mielenkiintoisemman. Kirjan miellyttävänä kertojana toimii Jani Karvinen. Teos on alunperin julkaistu 2017-08-23 julkaisijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin hyvä konstilukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä missään tapauksessa menetkään. Tarvitset ainoastaan kännykän ja kyydissäsi on rajattomasti kirjoja. Suorittamalla kuukausimaksun avaat oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuulla lopu kirjat omana elinaikanasi. Paras käyttäjälle on että, liki kaikki sovellukset tarjoavat maksutonta kokeilua ja siten kykenet rajoituksetta testata parin viikon ajan kirjoja sekä kokeilla onko palvelu juuri sinulle kelpo.