E-kirja

Lue tai kuuntele

Heini Kainulainen, Sanna Rönkä, Jenni Savonen - Vanha liitto maksuttomasti

Niin kutsuttu Vanha liitto aloitti kovien huumeiden käyttönsä 1960-70 -lukujen huumeaallon nosteessa. Näiden ikääntyneiden käyttäjien ja ex-käyttäjien haastatteluihin pohjaava teos kuvaa kovien huumeiden käyttäjien elämää ja heihin kohdistettua kontrollia. Samalla kirja valottaa erään marginaaliryhmän syntyä rakennemuutoksen ja lähiöistymisen puristuksessa.

Tieteellinen tutkimus Vanhan liiton sukupolvesta tarjoaa uuden, käyttäjien omiin kokemuksiin perustuvan, näkökulman ensimmäisen huumeaallon aikaisiin tapahtumiin. Käyttäjillä on myös ollut aivan erityinen näköalapaikka tarkastella huumausainekulttuureissa ja -markkinoilla tapahtuneita ilmiöitä noin 40 vuoden perspektiivistä.

Teos sopii huumekysymyksestä, kontrollintutkimuksesta ja marginalisoitumisesta kiinnostuneille, sekä opetusmateriaaliksi niin yliopistoihin kuin ammattikorkeakouluihin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Heini Kainulainen, Sanna Rönkä, Jenni Savonen

Julkaistu

2017-09-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

188 sivua

Tietoa kirjasta Vanha liitto

Vanha liitto on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen on kirjoittanut Heini Kainulainen, Sanna Rönkä, Jenni Savonen. Kyseinen kirja on sivumäärältään 188 sivua, joten nautintoa piisaa usemmaksi illaksi. Digitaalisen kirjan lisäksi tarjottavana on myös mahtava äänikirja, jonka kera vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa saattaa kuunnella aivan siellä jossa ikinä liikutkaan ja se saa matkastasi kiinnostusta herättävän. Äänikirjan miellyttävänä äänenä toimii tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2017-09-22 julkaisijan Suomalaisen Kirjallisuuden Seura toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät aivan tuoreen konstin iloita kirjoista. Kunhan sinulla on kännykkäsi mukana matkalla, niin sinulla on mukanasi lukemattomia kirjoja. Tämä kaikki tapahtuu tilittämäll 10 - 20e kk-maksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan äärettömän lukumäärän kirjoja missä koskaan liikutkaan. Jos epäröit käyttäisitkö kyseistä sovellusta, niin yritä sitä samantien 2 viikon ajan.