E-kirja

Lue tai kuuntele

Pirjo Tuominen - Varjo vierellä käy maksuttomasti

Onko yksikään vanhus enää turvassa?

Helsinkiläisissä sairaaloissa ja yksityiskodeissa liikkuu vanhuksia vaaniva myrkyttäjä. Kuinka teot ovat voineet jatkua vuosikausia paljastumatta?

Mailis Sarka tapaa vanhan tuttavansa juristi Olli Seiskarin, jonka vaimo on joitakin vuosia aikaisemmin menehtynyt helsinkiläisessä yksityissairaalassa. Kun Mailis ja Seiskari kuulevat vanhuksiin kohdistuvista myrkytystapauksista, he alkavat epäillä, oliko Seiskarin vaimon tapauksessa sittenkään kyse luonnollisesta kuolemasta. Onko liikkeellä sarjamurhaaja? Leppoisat eläkepäivät saavat taas odottaa, kun Mailis Sarka joutuu sekaantumaan juttuun, jonka juonessa on pelottavalla tavalla yhtymäkohtia todellisuuteen.

Vuoroin Sastamalassa ja Turkin Manavgatin Ilicassa asuva Pirjo Tuominen on ilahduttanut suomalaisia lukijoita yli 35 vuoden ajan niin kauno- kuin tietokirjallisilla teoksillaan. Tuomisen viimeisimmät teokset ovat olleet Mailis Sarka -dekkareita; Varjo vierellä käy on sarjan viides osa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pirjo Tuominen

Julkaistu

2015-08-03

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

164 sivua

Tietoa kirjasta Varjo vierellä käy

Kuuntele heti vauhdikas jannitys Varjo vierellä käy, minkä rinnalla tunnet vertaistaan vailla olevia tuntemuksia. Tämän teoksen on kirjoittanut Pirjo Tuominen. Varjo vierellä käy on pituudeltaan 164 sivua, elikä erittäin kelvollinen pituus luettavaksi. Lisäksi teoksesta on tehty myöskin äänikirja versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin toimiva käytäntö kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi metrossa, lentokoneessa tai vaikka kävelyllä. Äänikirjan lukee tuntematon. Kirja on julkaistu 2015-08-03 ja kirjan julkaisijana toimii Tammi. Pane alulle samantien äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin totutteleminen niin pääset nautiskelemaan kirjoista kokonaan tuoreella keinolla. Tarvitset kännykän niin kyydissäsi on monia kirjoja. Se kaikki onnistuu tilittämäll 10 - 15e kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä koskaan menet. Mikäli edelleen epäröit käyttäisitkö sinä palvelua, niin kokeile sitä oitis 2 viikon ajan.