Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jussi Marttila - Veden varaan maksuttomasti

Yksityisetsivän kiehtova true crime -dekkari.

Turussa on vuosien saatossa kadonnut hätkähdyttävä määrä nuoria miehiä, joiden ruumiit on myöhemmin löydetty Aurajoesta. Esikoiskirjailija Jussi Marttila tarttuu aikamme kylmäävimpään urbaanilegendaan Turun hukuttajasta.

Yksityisetsivä saa tutkittavakseen nuoren opiskelijapojan katoamistapauksen. Riku on lähtenyt aamuyöllä baarista ja hävinnyt jäljettömiin. Joku on tuonut hänen lompakkonsa läheiselle huoltoasemalle. Poliisi ei ole kiinnostunut tapauksesta.

Pian toinenkin asiakas haluaa etsivän tutkivan poikansa katoamista. Tapahtumien kulku on hämmentävän samanlainen kuin Rikun tapauksessa, sillä poikkeuksella että lukiolaispoika löytyy Aurajoesta hukkuneena. Kun joesta naarataan miehenruumis toisensa perään, herää lopulta epäilys, etteivät miehet ole joutuneet veden varaan omasta tahdostaan.

Jussi Marttila (s. 1982) on asunut koko ikänsä Turussa ja työskennellyt aiemmin yksityisetsivänä. Veden varaan on hänen esikoisromaaninsa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jussi Marttila

Julkaistu

2020-08-10

Lukija

Mikko Leskelä

Äänikirjan pituus

573 min

E-kirjan pituus

225 sivua

Tietoa kirjasta Veden varaan

Veden varaan on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän kirjan on kirjoittanut Jussi Marttila. Kyseinen Category on sivumäärältään 225 sivua, näin ollen kirjaa piisaa moneksi lukuhetkeksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka parissa koet peräti 9:33:03 h. Äänikirjaa voi kuunnella siellä jossa ikinä liikut joten se luo matkasta kiinnostusta herättävän. Kirjan sinulle lukee Mikko Leskelä. Äänikirja on julkaistu 2020-08-10 ja teoksen julkaisijana toimii Tammi. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät tykkänään uudenaikaisen konstin nauttia kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon asennat mielimäsi kirjasovelluksen. Sovellukset toimivat 10-20e kuukausimaksulla, millä pääset kuuntelemaan määrättömästi erilaisia äänikirjoja ja lukemaan kiinnostavia elektronisia kirjoja. Paras asiakkaalle on että, lähes tulkoon kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat vapaata kokeilua ja näin voit rajoittamattomasti kokeilla kahden viikon ajan kirjoja sekä valita onko ohjelma sinulle asianmukainen.