E-kirja

Lue tai kuuntele

Matti Remes - Verenpunainen spiraali maksuttomasti

Verenpunaisessa spiraalissa melkein mikään ei ole sitä miltä se aluksi näyttää.

Romaani on kertomus petoksista, kateudesta, kostosta ja sukupolvien yli ulottuvasta muistista.

Hangon kesä on juuri alkanut. Espoolainen kuljetusyrityksen omistaja Ruben Waara istuu purjehdusseuran ravintolassa ja odottaa kärsimättömänä naisvierasta, johon hän on tutustunut edellisenä kesänä Hankoa ravistelleen murha- ja petosvyyhdin yhteydessä.Samaan aikaan Helsingissä kirurgi tapetaan raa¿sti taljajousella ammutulla alumiininuolella. Kesähankolaiseksi ryhtynyt ja kovasti uusiin naistuttavuuksiin valmis Ruben Waara joutuu jälleen temmatuksi mukaan murhatyön selvittämiseen.

Verenpunainen spiraali on Ruben Waara -sarjan toinen osa.

Matti Remes (s. 1955) on Tapiolassa ja Hangossa perheineen asuva graafikko, kirjailija ja pilapiirtäjä. Hankoon sijoittuvat myös hänen kuusi tähän asti ilmestynyttä Ruben Waara -rikosromaaniaan. Remes on julkaissut kymmenen pilapiirroskirjaa. Hänen pilapiirroksiaan on julkaistu myös useissa lehdissä, Suomen lisäksi Yhdysvalloissa ja Englannissa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Matti Remes

Julkaistu

2014-11-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

186 sivua

Tietoa kirjasta Verenpunainen spiraali

Kuuntele lumoava jannitys Verenpunainen spiraali, minkä kera koet vertaistaan vailla olevia kokemuksia. Tämän uskomattoman kirjan on kirjoittanut Matti Remes. Tämä jannitys pitää sisällään 186 sivua, minkä seassa iloita jopa moni hetkinen. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka matkassa koet lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja on hyödyllinen käytäntö kuunnella kirjaa myös kun olet julkisessa ja luo myöskin lenkistä mielenkiintoisemman. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2014-11-12 julkasijan Tammi toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat uuden konstin nautiskella kirjoista. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat tallustavat helposti mukana omassa kännykässäsi. Äänikirjojen kuunteleminen on jouhevaa äänikirjasovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Mikäli et ole vakuuttunut onko tämän mukainen sovellus sopiva itsellesi, niin pystyt yrittää valitsemaasi sovellusta veloituksetta 2 viikon ajan.