E-kirja

Lue tai kuuntele

Bonnie MacBird - Veren taide maksuttomasti

Veren taide

Lontoo. Luminen joulukuinen päivä vuonna 1888. Tohtori Watson saa kiireellisen viestin: hänen hyvä ystävänsä, maailmankuulu etsivä Sherlock Holmes, on sortunut jälleen kokaiiniin. Watson ei kykene lohduttamaan ystäväänsä eikä saamaan tätä jalkeille – ei ennen kuin Pariisista saapuu erikoisesti salattu kirje. Ranskalainen kabareetähti, mademoiselle La Victoire, pyytää apua. Hänen poikansa on kadonnut.

Holmes rientää Pariisiin Watson rinnallaan ja saa tietää kadonneen lapsen olevan vain jäävuoren huippu paljon suuremmassa arvoituksessa, jonka taakse kätkeytyy mutkikkaita murhatapauksia ja häikäilemättömiä valheita. Toipuuko Holmes ajoissa löytääkseen kadonneen pojan ja lopettaakseen murha-aallon? Tuleeko mademoiselle La Victoire enää koskaan näkemään poikaansa?

Bonnie MacBird on syntynyt ja varttunut San Franciscossa, mutta asuu nykyään Los Angelesissa. Hän on opiskellut musiikkia ja elokuva-alaa Stanfordin yliopistossa ja hänellä on takanaan pitkä Hollywood-ura, muun muassa käsikirjoittajana ja ohjaajana. Bonnie MacBird rakastui kymmenvuotiaana Sherlock Holmes -tarinoihin, ja tuo rakkaus on yhä voimissaan. Nykyään hän opettaa luovaa kirjoittamista ja pitää säännöllisesti luentoja legendaarisesta Sherlock Holmesista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Bonnie MacBird

Julkaistu

2016-06-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

173 sivua

Tietoa kirjasta Veren taide

Veren taide on sykähdyttävä ja mielenkiintoinen jannitys, joka ei takuulla jätä ketään kylmäksi. Kirjan kirjoitti Bonnie MacBird. Kyseinen jannitys pitää sisällään 173 sivua, minkä seassa iloita vaikka useampi hetki. Nytkään ei ole onneksi välttämätöntä taipua ainoastaan luettavaan versioon, lisäksi saatavissa on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Tämä kirja ei pidättele kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta yksin silloin kun onnistut lukemaan, vaan saatat nyt iloita kirjasta heti kun haluat kuten bussissa. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2016-06-01 julkaisijan HarperCollins Nordic toimesta. E- ja äänikirjat jakavat kiehtovan tilaisuuden nauttia mukaansatempaavista kirjoista matkustaessa tai kotona. Jos sinulla on oma kännykkäsi mukana matkalla, niin sinulla on taskussasi lukemattomia eri kirjoja. Sovellukset toimivat tavallisesti 10-15€ kuukausimaksulla, jolla pystyt kuuntelemaan rajatomasti erilaisia äänikirjoja tai lukemaan mielenkiintoisia e-kirjoja. Äänikirjojen testaaminen on kanssa äärimmäisen mutkatonta, sillä kykenet rajattomasti kokeilla palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.