E-kirja

Lue tai kuuntele

Jalmari Finne - Verinen lyhty: rikosromaani maksuttomasti

Syksyisenä iltana Heikkilän talon isäntä ja emäntä havahtuvat ulkoa kuuluvaan ääneen – se oli laukauksen ääni. Asia kummastuttaa heitä, mutta aseella ampuminen ei ole maaseudulla kovin tavatonta.

Hetken päästä he kuulevat kuitenkin parkaisun. Talon palvelijatar Kirsti kertoo, että maantiellä makaa eloton mies. Mies paljastuu läheisen talon ainoaksi pojaksi Matti Peltolaksi, jonka oli määrä mennä pian naimisiin.

Heikkilän perhe ei ole tyytyväinen viranomaisten tutkimuksiin – he päättävät selvittää Matin murhan itse.

Jalmari Finnen "Verinen lyhty" on hyytävä rikosromaani, jonka tapahtumat sijoittuvat 1920-luvun Suomeen. Jalmari Finne (1874–1938) oli suomalainen kirjailija ja teatterinjohtaja. Nykyisin hänet tunnetaan erityisesti "Kiljusen herrasväki" -lastenkirjasarjan luojana. Finne kirjoitti kuitenkin myös monipuolisesti tuotantoa aikuisille: hän kirjoitti esimerkiksi rikosromaaneja, näytelmiä ja historiallisia romaaneja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jalmari Finne

Julkaistu

2020-04-13

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

161 sivua

Tietoa kirjasta Verinen lyhty: rikosromaani

Verinen lyhty: rikosromaani on häkellyttävä sekä mielenkiintoinen jannitys, joka ei todella jätä varmasti väsyneeksi. Teoksen tuotti Jalmari Finne. Kyseisestä kirjasta löytyy 161 sivua, niiden seassa voit kokea unohtumattomia kokemuksia. Lisäksi digitaalisesta kirjasta löytyy myöskin äänikirja versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on mahtava käytäntö kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet autossa ja saa myös lenkistä jännittävämmän. Kyseisen äänikirjan kertoja on tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Saga Egmont 2020-04-13. Ääni – sekä digitaalinen kirja on helppo konstilukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa ikinä menet. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat reissaavat sopivasti mukana puhelimessasi. Sovellukset pyörivät normaalisti tietyllä kuukausimaksulla, jolla saattaa kuuntelemaan äärettömästi erilaisia äänikirjoja tai lukemaan parhaimpia e-kirjoja. Usea äänikirjapalveluista tarjoilee toisaalta vapaan kokeilun, siten kykenet vapaasti testata palvelua ilman maksuja*.