Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Milla Ollikainen - Veripailakat maksuttomasti

Ylläksen laskettelukeskuksessa Kolarissa tapahtuu brutaali murha keskellä päivää. Murhattu paljastuu tunnetun miljonäärin pojaksi. Krapulainen Krisse sattuu kameransa kanssa paikalle, ja joutuu osaksi tapahtumaketjua.

Ollikainen yhdistää rikosromaanissaan klassisen ”kuka-sen-teki”-dekkarin kiehtovaan suomalaiseen kansanperinteeseen ja vaiettuun lähihistoriaamme. Lopputulos on vahvan visuaalista. Taitava miljöön kuvaus ja kadehdittavan elävät hahmot istuvat onnistuneesti rikostarinaan, jossa jännitys säilyy herkeämättä loppuun asti. Veripailakat on raikas ja vaarallinen kuin talvinen pakkasyö.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Milla Ollikainen

Julkaistu

2018-11-06

Lukija

Anna Saksman

Äänikirjan pituus

286 min

E-kirjan pituus

117 sivua

Tietoa kirjasta Veripailakat

Veripailakat on luomava sekä kiintoisa jannitys, joka ei taatusti jätä missään nimessä väsyneeksi. Tämän upean kirjan on kynäillyt Milla Ollikainen. Tästä kirjasta löytää 117 sivua, minkä parissa pystyt saada jännittäviä kokemuksia. Luettavan kirjan lisäksi kuunneltavissa on lisäksi monikäyttöinen äänikirja, minkä seassa vietät jopa 4:46:57 tuntia. Äänikirja ei rajoita lukijaansa nauttimaan kirjasta vain siihen aikaan kun pystyt lukemaan, sen sijaan onnistut iloita kirjasta missä tahdot kuten ratikassa. NAME äänikirjan äänenä on Anna Saksman. Äänikirja on julkaistu 2018-11-06 ja kirjan julkaisijana on Otava. Pane alulle oitis äänikirjoihin sekä e-kirjoihin totutteleminen jolloin kyet nautiskelemaan kirjoista todella uudenaikaisella tavalla. Äänikirjojen käyttämiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon asennat sopivan ohjelman. Tämä tapahtuu maksamalla 10 - 20e kk-maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan rajattoman summan kirjoja missä kuunaan liikutkaan. Mikäli et ole vakuuttunut onko tämän lainen palvelu kelpo sinulle, niin pystyt kokeilla valitsemaasi sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.