E-kirja

Lue tai kuuntele

Matti Ylönen - Veroparatiisit maksuttomasti

Matti Ylösen Veroparatiisit on kirja siitä, kuinka miljonäärit ja monikansalliset yritykset ovat 20 vuoden aikana siirtäneet kiihtyvällä tahdilla tulojaan säätelyn ja verottajan ulottumattomiin korkeiden pankkisalaisuuslakien suojiin. Samoihin keitaisiin, joita myös kansainvälinen rikollisuus käyttää rahanpesuun. Suomi on toistaiseksi ollut osa ongelmaa, ei sen ratkaisua.

Kirja sisältää näkökulmia ja kiinnekohtia demokratian, hyvinvointivaltion ja kilpailullisen markkinatalouden kriiseihin. Mukana myös toimintaehdotuksia, joita Suomen tulee ajaa veroparatiisiongelman ratkaisemiseksi. Veroparatiisit on ajankohtainen tietopaketti veronkierron mekanismeista ja vaikutuksista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Matti Ylönen

Julkaistu

2008-06-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

134 sivua

Tietoa kirjasta Veroparatiisit

Veroparatiisit on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Matti Ylönen toimii teoksen kirjoittajana. Veroparatiisit on pituudeltaan 134 sivua, joten oikein mainio pituus läpi käytäväksi. Tämän lisäksi digitaalisesta kirjasta löytyy kanssa äänikirja versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin fantastinen tapa nauttia kirjaa ollessasi sitten junassa, autossa tai vaikkapa juoksemassa. Kirjan sinulle lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2008-06-01 ja kirjan julkaisijana on Into Kustannus. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle tykkänään tuoreen oven kirjojen tykö. Äänikirjojen kuunteluun kuten e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon hankit sopivan ohjelman. Jos mielit mennä kunnolla kirjojen pauloihin, sinun tulee vain tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 15€ jolloin hyödynnettävänäsi on isokokoinen valikoima kirjoja. Iso osa palveluista antaa kanssa maksuttoman kokeilun, tällä tavoin voit ilmaiseksi tutkia sovellusta ilman maksuja*.