E-kirja

Lue tai kuuntele

Tapani Bagge - Vieras maa maksuttomasti

Vieras mies -rikosromaanista tuttu Ruusu Toivonen matkustaa unelmalomalle Uuteen-Seelantiin. Lentokoneessa hän tapaa salaperäisen tumman miehen, jonka kanssa Ruusu päätyy hurjaan seikkailuun. Parivaljakko pakoilee pian sekä poliisia että roistoja - ja metsästää tummaa timanttia, jonka haltijaa tuntuu vainoavan kirous. Löytääkö Ruusu Toivonen vieraalta maalta timantin ja onnen - vai hautapaikan?

Mustan huumorin mestari Tapani Bagge sukeltaa rikosromaanissaan Taru sormusten herrasta -elokuvan maisemiin. Vauhdikas ja hauska toimintajännäri on Baggen 23. rikosromaani.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tapani Bagge

Julkaistu

2020-01-09

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

74 sivua

Tietoa kirjasta Vieras maa

Vieras maa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän erinomaisen teoksen on kirjoittanut Tapani Bagge. Kyseinen Style on sivumäärältään 74 sivua, toisin sanoen kirjaa piisaa useaksi toviksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä kyydissä vietät peräti 0:00:00 h. Kuunneltava kirja ei rajoita sinua iloitsemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun kykenet lukemaan, vaan onnistut nyt nautiskella kirjasta heti kun haluat esimerkiksi lenkillä. Tämän kirjan lukijana toimii tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2020-01-09 julkaisijan Aviador toimesta. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi uuden oven kirjojen luokse. Tarviit vain älypuhelimen ja messissä on monia kirjoja. Tämä tapahtuu tilittämäll 10 - 20e kk-maksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan äärettömän summan kirjoja missä kuunaan menetkään. Jos et ole vakuuttunut onko tämän vertainen palvelu käypä sinulle, niin pystyt kokeilla valitsemaasi ohjelmaa rajattomasti 2 viikon ajan.