Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Seppo Jokinen - Vihan sukua maksuttomasti

Komisario Koskinen -sarjan 18. osa!

Suursuosioon noussut komisario Koskinen -sarja jatkuu.

Tampereen aamuinen rauha särkyy, kun pommi tuhoaa Messukylässä omakotitalon ja suistaa ohikiitävän junan raiteiltaan. Mistä oikein on kyse? Onnettomuudesta, rikoksesta vai peräti terrorismista?

Tarvitaan komisario Koskisen kokemusta, vaistoa ja ihmistuntemusta ennen kuin totuus selviää yllättävästä suunnasta.

Jokisen 18. komisario Koskinen -dekkari Vihan sukua luotaa syvältä ihmisen pimeää puolta. Jos on köyhyys periytyvää, näyttävät sitä olevan myös sysimusta kauna ja katkeruus.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Seppo Jokinen

Julkaistu

2013-05-31

Lukija

Ola Tuominen

Äänikirjan pituus

597 min

E-kirjan pituus

209 sivua

Tietoa kirjasta Vihan sukua

Vihan sukua on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoitti Seppo Jokinen. Kyseinen Style of music on pituudeltaan 209 sivua, toisin sanoen nautintoa riittää moneksi hetkeksi. Lisänä teoksesta onnistuu kanssa äänikirja versio, minkä kesto on 9:57:50 tuntia. Äänikirja on huikea keino kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, bussissa tai vaikka kävelyllä. Tämän äänikirjan äänenä on Ola Tuominen. Kirja on alunperin julkaistu 2013-05-31 julkaisijan Crime Time toimesta. Aloita välittömästi äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin tutustuminen jolloin kykenet nautiskelemaan kirjoista hyvin uudenaikaisella keinolla. Silloin kun sinulla on älypuhelimesi mukana, niin sinulla on seurassasi tuhansia eri kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät normaalisti kiinteällä maksulla, millä pystyt kuuntelemaan lukemattomasti lukuisia äänikirjoja sekä lukemaan kiintoisia elektronisia kirjoja. Paras käyttäjälle on että, lähes tulkoon kaikki palvelut tarjoilevat vapaata kokeilua joten saatat vapaasti kuunnella kahden viikon ajan kirjoja ja päättää onko ohjelma justiinsa sinulle otollinen.