Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Stephen King - Viimeinen vartio maksuttomasti

Palkittu trilogia huipentuu!

Kylmät väreet käyvät pitkin selkäpiitä, kun etsivä Bill Hodges ja Mersumies ottavat toisistaan jälleen mittaa.

Jo kuuden vuoden ajan Brady Hartsfield on maannut aivovammaklinikan huoneessa 217. Näyttää siltä, että massamurhasta tuomitulla miehellä on vintti pysyvästi pimeänä. Mutta tyhjän katseen takana jylläävätkin uudet arvaamattomat voimat. Samaan aikaan etsivä Bill Hodges löytää rikospaikalta oudon Z-kirjaimen. Ja sitten toisen ja kolmannen. Monessa liemessä keitetty Hodges joutuu pian myöntämään, että todisteet johtavat erään sairasvuoteen luo. Brady on palannut. Ja hän haluaa kostaa paitsi Bill Hodgesille myös koko kaupungille.

Ylistetty Bill Hodges -trilogia on kuin kunnianosoitus perinteiselle dekkarille, johon King nyt varmoin ottein sekoittaa annoksen kauhua ja yliluonnollista. Yhdysvaltalainen Stephen King (s. 1947) on maailman tunnetuimpia kirjailijoita ja armoitettu tarinankertoja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Stephen King

Julkaistu

2017-12-20

Lukija

Toni Kamula

Äänikirjan pituus

868 min

E-kirjan pituus

322 sivua

Tietoa kirjasta Viimeinen vartio

Kuuntele heti tapahtumarikas jannitys Viimeinen vartio, jonka kanssa vastaanotat uniikkeja tuntemuksia. Tämän huikean teoksen on tehnyt Stephen King. Kyseinen jannitys pitää sisällään 322 sivua, minkä kanssa nauttia vaikka moni hetkinen. Tottakai ei ole siitä huolimatta pakollista tyytyä yksin luettavaan versioon, lisäksi käytettävissä on myös 14:28:22 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin huikea käytäntö kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, bussissa tai vaikkapa kävelyllä. Kyseisen äänikirjan lukija on Toni Kamula. Kyseisen teoksen julkaisi Kustannusosakeyhtiö Tammi 2017-12-20. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät hyvin tuoreen keinon nautiskella kirjoista. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat siirtyvät kätevästi mukana kännykässäsi. Kirjojen kuunteleminen on ongelmatonta sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Jos edelleen epäröit käyttäisitkö sinä ohjelmaa, niin testaa sitä viipymättä 2 viikon ajan.