Lue tai kuuntele

Margaret Atwood - Viimeisenä pettää sydän maksuttomasti

The Handmaid's Talen luoja näyttää lukijalle painajaismaisen lähitulevaisuuden. Mitä olisit valmis tekemään hyvinvointisi puolesta?
Kodittomat Stan ja Charmaine yrittävät epätoivoisesti pitää päänsä pinnalla keskellä taloudellista romahdusta. Elämä on jatkuvaa taistelua ja pelkoa. Kuin vastauksena rukouksiin Charmaine löytää ilmoituksen erikoisesta hankkeesta. Vapaaehtoiset osallistujat muuttavat asumaan suljettuun kaupunkiin. Kukaan ei ole työtön, ja kaikki saavat mukavan kodin joka toiseksi kuukaudeksi. Joka toinen vietetään vankilassa.
Aluksi uhraus ei vaikuta suurelta. Mutta sitten Stan ja Charmaine alkavat kehittää pakkomielteitä heidän kodissaan vuorokuukausin asuvasta pariskunnasta...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Margaret Atwood

Julkaistu

2020-09-21

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Viimeisenä pettää sydän

Viimeisenä pettää sydän on sykähdyttävä sekä mielenkiintoinen jannitys, mikä ei taatusti jätä missään nimessä vaisuksi. Kirjan tuotti Margaret Atwood. Tämän pituus on 0. Älä takerru ainoastaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, jonka nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin mahtava konsti kuunnella kirjaa myöskin kun olet julkisessa ja luo myös iltalenkistä jännittävämmän. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Tämän teoksen julkaisi tuntematon 2020-09-21. E- ja äänikirjat lisäävät maikoisan tavan nautiskella kiinnostavista kirjoista liikkeellä ollessasi sekä kotona. Äänikirjojen käyttämiseen sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin lataat tahtomasi äänikirjasovelluksen. Sovellukset toimivat tavallisesti 10-15€ kuukausimaksulla, millä kykenee kuuntelemaan rajatomasti monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan jännittäviä e-kirjoja. Jos et ole varma onko tämän kaltainen sovellus kelpo itsellesi, niin kykenet kokeilla tahtomaasi palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.