Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Pekka Hiltunen - Vilpittömästi sinun maksuttomasti

Suomen palkituin dekkari. Viaplayn tv-sarja COLD COURAGE perustuu STUDIO-kirjoihin.

Vilpittömästi sinun (Studio 1) on palkittu Vuoden johtolangalla, Kaarlen palkinnolla sekä Kirjakauppiaiden Laila Hirvisaari -tunnustuksella ja valittu Dekkariseuran äänestyksessä 2000-luvun parhaaksi suomalaiseksi jännityskirjaksi. Ollut ehdolla pohjoismaisen Lasiavain-dekkaripalkinnon, kansainvälisen Impac Dublin -kirjallisuuspalkinnon sekä Helsingin Sanomien esikoiskirjapalkinnon saajaksi.

Lia on paennut Suomesta Lontooseen nuoruuden kipeää suhdetta ja työskentelee graafikkona lehdessä. Lia kohtaa raa'an rikoksen, joka ei jätä häntä rauhaan. Pian sen jälkeen hän tapaa kiehtovan maannaisensa Marin. Mari sanoo osaavansa lukea ihmisiä, näkevänsä heistä enemmän kuin muut. Hänellä on myös epätavallinen työ: Mari johtaa hulppeassa Studiossa Banksidella huippuammattilaisten tiimiä, joka tarvittaessa ottaa oikeuden omiin käsiinsä oikaistakseen vääryyksiä.

Lialle avautuu kokonainen rikosten ja taitavien huijausten pelottava maailma. Mutta Marin mysteeriä on vaikea avata - mitä hän Liasta todella haluaa?

Psykologisen, yhteiskunnallisesti vahvan trillerin suuria teemoja ovat äärioikeiston nousu ja naisten hyväksikäyttö, tapahtumien näyttämönä kiihkeä metropoli Lontoo.

Pekka Hiltunen (s. 1966) on Oulusta kotoisin oleva toimittaja ja kirjailija, jonka esikoisteos Vilpittömästi sinun (2011) voitti Vuoden johtolanka -palkinnon, Kirjakauppojen Laila Hirvisaari -palkinnon ja Kaarlen kirjallisuuspalkinnon. STUDIO-jännärisarjan aloittanut teos on ollut Suomessa arvostelumenestys ja sen käännösoikeudet on myyty useisiin maihin. Viaplayn tv-sarja COLD COURAGE (ensi-ilta toukokuussa 2020) perustuu Pekka Hiltusen STUDIO-kirjoihin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pekka Hiltunen

Julkaistu

2019-03-07

Lukija

Satu Paavola

Äänikirjan pituus

733 min

E-kirjan pituus

287 sivua

Tietoa kirjasta Vilpittömästi sinun

Kiehtova Vilpittömästi sinun on hyvä jannitys, jota kuunnellessa ajankulu poistuu täysin. Teoksen tekijänä on ollut Pekka Hiltunen. Tästä kirjasta löytää 287 sivua, niiden avulla onnistut tuntea mielenkiintoisa elämyksiä. E-kirjan lisänä käytettävänä on lisäksi äänikirja, jonka avulla vietät vähintään 12:13:01 tuntia. Äänikirjaa saattaa kuunnella siellä missä menet ja se luo matkasta kuin matkasta kiinnostusta herättävän. Äänikirjan on lukenut Satu Paavola. Teos on julkaistu 2019-03-07 ja kirjan julkaisijana toimii WSOY. Aloita saman tien äänikirjoihin tai e-kirjoihin perehtyminen ja pystyt nauttimaan kirjoista todella tuoreella tavalla. Tarviit vain älypuhelimen niin messissä on valtavan paljon kirjoja. Sitten kun mielit päästä oikeasti äänikirjojen pauloihin, sinun aloittaa tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 15e niin käytössäsi on eeppinen yhditelmä erilaisia e-kirjoja. Useat ohjelmista antaa myöskin veloituksettoman ilmaisjakson, ja näin voit ilmaiseksi testata sovellusta ilman maksuja*.