E-kirja

Lue tai kuuntele

Harri Nykänen - Virginialainen maksuttomasti

Virginialainen on sekoitus villiä fiktiota ja vielä villimpää faktaa.

Tragikomedia amerikkalaisnäyttelijän James Druryn, alias Virginialaisen, Suomen-vierailusta juhannuksena 1971. Tuolloin ohjelmajärjestäjä kyyditsi häntä tanssipaikasta toiseen suuren maailman tyyliin helikopterilla. Vierailunsa aikaan Drury oli 37-vuotias, Nixonin vaalikampanjaa tukenut poliittisesti aktiivi republikaani. Hän paheksui hippejä, epäisänmaallisia sodanvastustajia ja taiteilijoita. Itse hän näytteli ja hoiti hevostilaa Utahissa.

Suomessa Drurya odottaa vastaanottokomitea: kuusikymppinen manageri Eino Tappinen, joka ei selvää päivää näe, tulkkina ja juontajana toimiva nuori kunnianhimoinen toimittaja Timo. T. Timola ja kolmikon täydentävä helikopterilentäjä-henkivartija Leo Arhola. Juhannuskiertueen viimeinen esiintyminen on kaikille yllätys, sillä sen on junaillut Tappinen muille mitään kertomatta. Tapahtumapaikkana on salaperäisen ja lähes erakoituneen miljonäärin Elis Vainion lännenhenkinen huvila. Näkymättömät haavat ja toteutumattomat haaveet nostetaan esiin - ja nuotion ääressä tehdään riipaiseva tarjous, lännenmieheltä toiselle.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Harri Nykänen

Julkaistu

2011-12-20

Lukija

Lars Svedberg

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

114 sivua

Tietoa kirjasta Virginialainen

Uskomaton Virginialainen on tyylikäs jannitys, mitä kuunneltaessa kellonaika katoaa täydellisesti. Teoksen kirjoitti Harri Nykänen. Tämä Style of music on sivumäärältään 114 sivua, joten lukuiloa piisaa lukuisaksi myöhäisillaksi. E-kirjan ohella tarjottavana on omaperäinen äänikirja, minkä mukana vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin erinoimainen keino kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi ratikassa, autossa tai vaikkapa ulkoilemassa. Tätä kirjaa lukee Lars Svedberg. Kirja on alunperin julkaistu 2011-12-20 julkaisijan WSOY toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan tykkänään modernin konstin nautiskella kirjoista. Silloin kun sinulla on älypuhelimesi seurassasi, niin sinulla on myös seurassasi satoja eri kirjoja. Sovellukset pyörivät yleensä tietyllä kk-maksulla, millä pystyt kuuntelemaan rajatomasti monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan parhaimpia digitaalisia kirjoja. Jos et ole takuuvarma onko tämän vertainen sovellus soveluas itsellesi, niin voit yrittää valitsemaasi sovellusta rajattomasti 2 viikon ajan.