Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Christoffer Carlsson - Voimat maksuttomasti

Jokainen on vihollinen.

Tiivistahtinen rikosromaani rajoista, joita ei saa koskaan ylittää.

Marraskuun 13. päivänä 2015, perjantaina, Pariisissa räjähtää ja samaan aikaan valtavat pakolaisvirrat kulkevat halki Euroopan, kohti pohjoista. Liikkeellä on huhu, että Ruotsiin on rantautunut terroristeja attentaatti mielessään. Tarua vai totta - kukaan ei tiedä. Samaan aikaan Leo Junker saa viestin, joka koskee viisi vuotta vanhaa, selvittämätöntä murhaa. Kaikki sujuukin hyvin, kunnes johtolangat alkavat viitata Tukholman poliisiin. Viestin lähettäjä on Leon entinen paras ystävä ja nykyinen pahin vihamies. Pitkään piileskellyt taparikollinen astuu esiin eikä siitä seuraa mitään hyvää. Edes hänelle itselleen. Ajat ovat levottomat.

Christoffer Carlsson (s. 1985) on koulutukseltaan kriminologian tohtori. Rikoskirjailijana hän debytoi 24-vuotiaana romaanilla Tapaus Vincent Franke (suom. Johnny Kniga, 2011).

Voimat on Leo Junker -sarjan päättävä rikosromaani, sen neljäs kritiikin ja lukijoiden ylistämä osa, joista ensimmäinen, Varjot, palkittiin Ruotisissa Vuoden parhaana rikosromaanina.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Christoffer Carlsson

Julkaistu

2019-05-21

Lukija

Lauri Kortelainen

Äänikirjan pituus

593 min

E-kirjan pituus

198 sivua

Tietoa kirjasta Voimat

Voimat on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen loi Christoffer Carlsson. Kirjan pituus on 198. Lisäksi e-kirjasta onnistuu niin ikään äänikirja versio, jonka kesto on 9:53:46 tuntia. Äänikirja voi olla kätevä käytäntö kuunnella kirjaa myös silloin kun olet julkisessa ja se luo myöskin kävelystä ainutlaatuisemman. Tätä äänikirjaa lukee Lauri Kortelainen. Kirja on julkaistu 2019-05-21 ja kirjan julkaisijana on Werner Söderström Osakeyhtiö. Aloita heti äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin perehtyminen niin pääset iloitsemaan kirjoista hyvin aintlaatuisella tavalla. Äänikirjat kuten myös e-kirjat reissaavat mukavasti mukanasi puhelimessasi. Se kaikki tapahtuu suorittamalla 10 - 15euron kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan lukemattoman määrän kirjoja missä milloinkaan liikutkaan. Äänikirjojen yrittäminen on myös todella vaivatonta, koska pystyt vapaasti kokeilla sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.