Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Stefan Ahnhem - X tapaa kuolla maksuttomasti

Kuolema on vain nopanheiton päässä.

Räjähtävä jatko Ahnhemin Motiivi X -romaanille ja viides romaani Fabin Riskistä kertovassa suositussa sarjassa

Kumivene lähtee kesäyön hämärässä matkaan Råån satamasta. Veneessä istuu mies kantaen miekkaa selässään. Arpakuutio on määrännyt hänen tehtävänsä: tänä yönä jonkun on kuoltava. Mies ei vielä itsekään tiedä, kuka uhri on.

Kun uhri löydetään, Helsingborgin poliisilaitoksella ollaan ymmällään. Rikokset, joita pidettiin jo ratkaistuna, osoittautuvat monimutkaisemmiksi kuin luultiin, ja kaikki pitää taas aloittaa alusta. Jahti kiihtyy murhaajan löytämiseksi. Kenellä on valta heittää noppaa, joka määrää elämästä tai kuolemasta?

Stefan Ahnhem (1966) työskenteli elokuva- ja tv-käsikirjoittajana yli 20 vuotta ennen rikoskirjailijan uraansa. Fabian Risk -romaanisarjassa ovat ilmestyneet Pimeään jäänyt, Yhdeksäs hauta, Miinus kahdeksantoista astetta ja Motiivi X. Ahnhemin kirjoja on myyty yhteensä miljoona kappaletta ja niiden oikeudet on myyty yli 30 maahan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Stefan Ahnhem

Julkaistu

2020-05-12

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

965 min

E-kirjan pituus

351 sivua

Tietoa kirjasta X tapaa kuolla

Lue heti jännittävä jannitys X tapaa kuolla, jonka kanssa saat uniikkeja fiiliksiä. Stefan Ahnhem toimii kirjan kirjoittajana. Kyseisestä kirjasta löytää 351 sivua, joiden kanssa voit viettää ainutlaatuisia elämyksiä. Lisäksi digitaalisesta kirjasta onnistuu samoin äänikirja versio, minkä kesto on 16:05:39 tuntia. Tämä kirja ei rajoita kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun kykenet lukemaan, sen sijaan kykenet nautiskella kirjasta silloin kun haluat muun muassa ratikassa. Kirjan mieleisenä lukijana toimii Jukka Pitkänen. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-05-12 julkasijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. Käynnistä oitis äänikirjoihin tai e-kirjoihin perehtyminen jolloin kyet nauttimaan kirjoista aivan uudella keinolla. Tämä koko juttu onnistuu helposti, kun omistat puhelimen. Sovellukset toimivat perinteisesti 10-20e kuukausimaksulla, jolla pystyy kuuntelemaan loputtomasti lukuisia äänikirjoja tai lukemaan parhaita elektronisia kirjoja. Kirjojen kokeileminen on niin ikään erittäin helppoa, sillä voit sitoutumatta kokeilla palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.