E-kirja

Lue tai kuuntele

Lotte Hammer, Sören Hammer - Yksinäisten sydänten kerho maksuttomasti

Yksinäisten sydänten kerho on kolmas osa rikosylikomisario Konrad Simonsenista ja hänen murharyhmästään kertovassa dekkarisarjassa.

Vakavan sydänkohtauksen saanut Konrad Simonsen on palannut töihin kahden kuukauden sairauslomalta. Simonsenin ensimmäinen työtehtävä on selvittää, liittyykö erään postinkantajan kuolemaan rikosta. Postinkantajan ullakolta löytyy peilihuone, jonka seinillä on valokuvia nuoresta tytöstä. Kuka tyttö on? Mitä hänelle on tapahtunut?

Tutkimusten edetessä Simonsen uppoutuu myös omiin nuoruusmuistoihinsa. Hän muistelee aikaa, jolloin työskenteli nuorena konstaapelina 1960-luvun Kööpenhaminassa ja seurusteli aktivistityttö Ritan kanssa. Menneisyyden haamut kummittelevat sekä tutkinnassa että Simonsenin yksityiselämässä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lotte Hammer, Sören Hammer

Julkaistu

2013-10-03

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

318 sivua

Tietoa kirjasta Yksinäisten sydänten kerho

Yksinäisten sydänten kerho on jännittävä ja hauska jannitys, joka ei toden totta jätä missään nimessä väsyneeksi. Kirjan on kirjoittanut Lotte Hammer, Sören Hammer. Kyseinen Style on pituudeltaan 318 sivua, siis kirjaa piisaa useaksi lukuhetkeksi. Älä missään nimessä takerru vain digitaaliseen kirjaan, sen sijaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin toimiva keino kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet bussissa ja se luo myös iltalenkistä kivemman. Kirjan on lukenut tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2013-10-03 julkaisijan Bazar toimesta. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle täysin tuoreen oven kirjojen tykö. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat siirtyvät kätevästi mukanasi omassa älypuhelimessasi. Silloin kun haluat mennä' todella e-kirjojen todellisuuteen, sinun alkaa pelkästään maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 15€ jolloin käytössäsi on suurenmoinen kokoelma omalaatuisia kirjoja. Kun et ole takuuvarma onko tämän vertainen palvelu oikea sinulle, niin onnistut kokeilla valitsemaasi palvelua sitoutumatta 2 viikon ajan.