Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eri Tekijöitä - Ympäristölautakunnan jäsen eläinrääkkääjänä maksuttomasti

Eläimet elivät sietämättömissä olosuhteissa. Navetassa lojui 21 kuollutta eläintä ja vielä elossa olleet joutuivat seisomaan polviaan myöten lannassa. Yhden lehmän sarvi oli kasvanut kaarelle pään sisään... Lokakuussa 2002 julistettiin Ruotsissa eläinrääkkäyksestä ja ympäristörikoksesta tähän asti ankarin tuomio. Kaksi miestä tuomittiin kymmeneksi kuukaudeksi vankilaan. Maatilalla vallinneet vaikeat epäkohdat paljastuivat nimettömän ilmoituksen perusteella syksyllä 2001. Välittömänä toimenpiteenä sen jälkeen oli lopettaa pahiten kärsivät eläimet. Yhteensä 21 eläintä lopetettiin ja loput karjasta siirrettiin toisille tiloille. Omistajille, joista toinen oli kunnan ympäristölautakunnan luottamushenkilö, annettiin eläintenpitokielto.

Pohjolan poliisi kertoo -sarja on historiallinen teos. Kertomukset ja kokoelmat on julkaistu, kun ne kirjoitettiin, ja ne voivat joissain yksittäistapauksissa sisältää vanhentunutta tai kiistanalaista materiaalia. Mahdollisesti häiritsevä sisältö ei ole kustantajan kannanotto. Pohjanmaan rikos-selvitys sarja sisältää laajan valikoiman jännittäviä ja aitoja kriminaalitapauksia Ruotsista, Norjasta, Suomesta ja Islannista. Tapaukset ovat kirjoittaneet poliisit jotka auttoivat tutkimuksissa. Kaikki tapaukset ovat jo selviytyneet ja tuomiot tehty. Se on henkeäsalpaavaa lukemista, ja todellisuus usein ylittää mielikuvituksen. Lukija saa perehtyä muutamaan Skandinavian poliisin historiaan dramaattisin tapauksiin, ja tutustua palapeliin, jonka syyllisten löytäminen merkitsee.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eri Tekijöitä

Julkaistu

2019-08-16

Lukija

Leo Niemi

Äänikirjan pituus

54 min

E-kirjan pituus

21 sivua

Tietoa kirjasta Ympäristölautakunnan jäsen eläinrääkkääjänä

Kuuntele lumoava jannitys Ympäristölautakunnan jäsen eläinrääkkääjänä, jonka mukana elät ainutlaatuisia fiiliksiä. Kirjan teki Eri Tekijöitä. Tämän pituus on 21. Digitaalisen kirjan kera käsillä on äänikirja, minkä mukana vietät normaalilla nopeudella 0:54:51 tuntia. Äänikirja ei estä nauttimaan kirjasta vain silloin kun saatat lukemaan, puolestaan sinun on mahdollista iloita kirjasta silloin kun haluat vaika autossa. Kirjan lukee Leo Niemi. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-08-16 julkasijan Saga Egmont toimesta. E- ja äänikirjat jakavat uuden sauman iloita jännittävistä kirjoista matkalla tai kotona. Jos sinulla on ikioma puhelimesi seurassasi, niin sinulla on lisäksi taskussasi lukemattomia eri kirjoja. Maksamalla noin 10€ kuukausihinnan aukaiset oven kirjojen maailmaan, jossa ei varmasti lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Kun edelleen epäilet käyttäisitkö tätä sovellusta, niin kokeile sitä viipymättä 2 viikon ajan.