Parhaat kirjakaupat netissä

Seuraavat palvelut tarjoavat sinulle tuhansia e- sekä äänikirjoja ilmaiseksi ilman sitovaa määräaikaa

Meiltä löydät muunmuassa seuraavanlaisia äänikirjoja

Kuuntele tai lue veloituksetta muunmuassa nämä kirjat:

Kirjat netistä

Osta kirjat netistä

Mistä vois ostaa kirjoja netistä?

Unohda pölyttyneet kirjansivut, sekä notkuvat kirjahyllyt. Nykyään sinulle avautuu oikea kirjojen lukuaitta, joka sijaitsee kyllä- omassa puhelimessasi! Pääset myös tähän kirjojen lukemattomaan maailmaan, niin tabletin kuin vaikka tietokoneen avulla. Sinun ei kuitenkaan tarvitse enää suunnata ruuhkaisiin kauppoihin, sillä tämä kirjakauppa sijaitsee siellä missä sinäkin… kotona, mökillä, kahvitauolla…

Ei siis ihme, että yhä useammat ostavat kirjansa suoraan omalta kotisohvalta, sillä se vain on yksinkertaisesti todella helppoa. Unohda vapaiden parkkiruutujen etsiminen sekä kassajonoissa notkumiset. Tämä kirjakauppa on avoinna vuoden jokaisena päivänä, vuorokauden ympäri. Siksi sinun kirjaostosten tekeminen ei rajoitu kaupan aukioloaikoihin, tässä virtuaalisessa kirjakaupassa voit tehdä ostoksia silloin kun haluat, ja ennen kaikkea siellä missä haluat. Kun sinun eteesi tulee kirja, jonka välttämättä haluat itsellesi, voit etsiä sen internetin ihmeellisestä maailmasta, ja muutamalla klikkauksella kirja on jo melkein kotiovellasi tai ainakin lähimmässä postissa tai matkahuollon noutopisteessä.

Mistä näitä kirjoja sitten voi ostaa ja tilata. Netistä löytyy lukematon määrä erilaisia kirjakauppoja, niin kotimaisia kuin ulkomaisia. Voi olla, että haluat kannattaa kotimaista Suomalaista kirjakauppaa tai tilata kirjan suoraan verkkokauppojen jättiläisestä eli Amazonista. Näiden lisäksi voit tilata kirjoja muun muassa seuraavista netissä sijaitsevista kirjakaupoista, Adlibris, Cdon.com, Bookbeat, Nextory, eLibris, Elisa Kirja, Finlandia kirja, Kirjaverkko.fi, Prisma, Akateeminen kirjakauppa, booky.fi, storytel, readme.fi tai vaikkapa kansallinen kirjakauppa.

Voit tilata perinteisen kirjan, joka toimitetaan valitsemaasi noutopisteeseen. Tällöin sinulla on muutaman päivän kuluttua ihka aito kirja, jonka sivuja voit hypistellä sekä voit suorastaan haistaa uuden kirjan tuoksun. Lisäksi voit tehdä kirjaasi haluamiasi muistiinpanoja sekä käyttää kirjaa vaikkapa hyödyllisenä korokkeena.

Mutta tänä päivänä tälle perinteiselle kirjalle on myös vaihtoehto, sillä voit hyödyntää netissä toimivia kirjakauppoja siten että ostatkin perinteisen kirjan sijaan näppärän e- tai äänikirjan. Tätä kirjaa sinun ei tarvitse kauaa odotella, sillä se toimitetaan joko suoraan sähköpostiisi tai pääset esimerkiksi erilaisten äänikirjasovelluksien avulla kuuntelemaan niin monia kirjoja kuin haluat. Voit kokeilla useampia palveluita alkuun maksutta, ja jos koet asian toimivaksi, pystyt jatkamaan kuuntelua tai sähköistä lukemista kätevällä kuukausihinnalla.

Joten pohdi hetken aikaa mitä odotuksia ja ajatuksia sinulla on kirjan hankinnan suhteen. Mikäli et ole aiemmin ostanut kirjaa netistä, voimme vakuuttaa, että kyseessä on varsinkin yksinkertainen toimenpide. Tarvitset vain hieman aikaa, jolloin pääset etsimään oman suosikkikirjasi ja täyttämään tilausta varten tarvittavat henkilötiedot. Useimmissa verkkokaupoissa kirjan ostaminen on täysin turvattu sekä maksaminen onnistuu joko luottokortilla tai vaikka laskulla. Jos olet tilaamassa ihka aitoa kirjaa, haluat ehkä vertailla kirjan postittamisesta aiheutuvia postikuluja.

Hyvällä kampanjalla saatat saada kirjan hyvinkin edullisesti, jos ei jopa täysin postikuluitta. Mutta usein postikulut liikkuvat alle 10 eurossa. Mikäli pystyt noutamaan kirjan suoraan kivijalkaliikkeestä, säästyt usein näin kirjan postikuluilta.

Kirjan toimitukset vaihtelevat, verkkokaupasta riippuen muutamasta arkipäivästä aina jopa viikkoihin. Toimitusajan keston määrittelee usein tilausajankohta, jos tilaat kirjan kuumimpana sesonkina kuten jouluna, sinun kannattaa varautua siihen että kirjan toimituksessa menee hieman normaalia pidempään. Toiset kirjakaupat tarjoavat ilmaisen toimituksen, kun kirjatilauksen loppusumma ylittää jonkin tietyn rajan. Tai jos olet liittynyt, vaikkapa heidän kanta-asiakkaakseen…

Paras suomalainen kirjakauppa netissä?

Mikä on paras suomalainen kirjakauppa, jonka voit netistä löytää? Miten sinä määrittelet sen mikä on paras verkkokauppa? Onko se sitä, että kaupalla on lyhyet toimitusajat, sillä haluat saada paketin nopeasti omalle kotiovellesi. Valitsetko verkkokaupan sen mukaan mitä maksuvaihtoehtoja se sinulle tarjoaa? Jos et esimerkiksi pysty valitsemaan Klanra laskupalvelua, jääkö kirja ostamatta vain siksi että et jaksa nousta sohvalta etsimään luottokortin numeroa?

Kaipaatko ongelmatilanteessa ammattitaitoista asiakaspalvelua? Sillä sinua ei kiinnosta alkaa naputtelemaan sähköpostia tai chattailemaan, vaan haluat hoitaa asian vaivattomasti puhelimessa. Vai onko tilanne päinvastoin, haluat puhumisen sijaan hoitaa ongelmatilanteet sähköpostin välityksellä, sillä silloinhan sinulle jää vedenpitävää todistusaineistoa… eihän koskaan voi tietää minkälainen soppa tästä voikaan syntyä…(?) Vai määritteleekö parhaimman kotimaisen kirjakaupan se, että sen valikoimista löytyy aina se kirja, jota olet hakemassa. Lisäksi et jaksa tehdä tilejä, tunnuksia sekä PIN koodeja kymmeneen eri verkkokauppaan. Tuttu ja turvallinen verkossa toimiva kirjakauppa, josta löytyy sinun tietosi vain muutamalla klikkauksella, sillä haluat säästää hermojesi lisäksi aikaa ja vaivaa. Toisinaan sen parhaan kirjakaupan valintaan voi vaikuttaa hyvinkin pieni asia, asia- joka saa itsesikin hymähtämään. Sen kuinka hitaasti tai nopeasti sivut toimivat, asiakaspalvelu, fontinkoko, sivun ulkonäkö yms. kaikilla näillä on vaikutusta siihen, kuinka onnistuneeksi koet ostoskokemuksesi. Onko kyseessä sitten Suomalainen kirjakauppa, Akateeminen kirjakauppa, Kristillinen kirjakauppa tai jokin muu, jää lopullinen päätös sinun tehtäväksesi.

E-kirja vai tavallinen kirja?

Nyt olet sellaisen kysymyksen äärellä, että siihen ei ole olemassa yhtä ja ainoaa oikeaa vastausta. Tässä kohden on hyvä todeta, että e- kirja sopii kuin nakutettuna johon tilanteeseen, jossa sinulla ei ole paljon tilaa säilyttää lukemattomia kirjoja.

Kun taas tavallinen kirja tarjoilee ainutlaatuisia lukuelämyksiä, sen rapisevineen lehtineen sekä voit nauttia kirjan tuoksusta. E- kirja oli kyseessä sitten luettava tai kuunneltava versio tarjoilee sinulle tarinoita sinne, missä et ole niitä aiemmin tottunut kuuntelemaan. Voi olla, että työmatkasi saavat uudenlaista potkua, kun voit valita mielesi tarinan, jonka mukaan voit heittäytyä. Toisaalta kävelylenkki ilman lenkkikaveria saattaa toisinaan tuntua aika mahdottomalle, mutta mitä jos laitat korvaasi korvanapit ja näin pääset astelemaan tähän mielenkiintoiseen tarinoiden maailmaan. Voit yhtä hyvin kuunnella dekkaria kuin mielenkiintoista elämänkertaa.

E- kirja on sinulle, joka suuntaat perheen kanssa rantalomalle, ja matkatavaroiden ollessa jo ylipainoisia haluaisit ottaa matkalle jotain luettavaa. E- kirja ei paina sen enempää kuin puhelimesi, ja siitä huolimatta voit heittäytyä kirjan maailmaan, vaikka lentokoneessa. Jos et ehtinyt käydä kirjastossa, voit ladata itsellesi kirjasovelluksen, ja näin tuhansien kirjojen valikoima on myös lentokoneessa matkassasi. Toisaalta jos olet suuntaamassa lomalle, jossa pidät tietoisesti some- vapaata, voi olla kaikin puolin vapauttavaa jättää puhelin laukkuun ja istahtaa perinteisen kirjan äärelle. Voit sanoa heipat piippaaville sähköposteille, kuin myös pahalle siniselle valolle. Kirja ei heijasta pahoja värejä silmiisi, vaan sen ääreen on ihanan rentouttava nukahtaa. Kirja toimii myös näppärästi, kun kaipaat pöydän jakojen alle koroketta tai kun haluat lainata parhaan lukemasi kirjan hyvälle ystävällesi. Tätä kirjaa ei toimiteta sähköpostin liitetiedostona, vaan voitte sopia yhteisen tapaamisen, jossa pääsette vaihtamaan kirjan lisäksi kuulumisia. Kirja tuo mukanaan myös aitoja kohtaamisia, sen sijaan että hoitaisimme kaiken digitaalisesti. Mutta uskallamme väittää, että kummallekin löytyy oma aikansa ja paikkansa, ei tarvitse musta-valkoisesti miettiä kumpi on juuri sinun juttusi, vaan voit vaihdella.

Kirja ja e- kirja sopivat molemmat erinomaisesti erilaisiin tilanteisiin. Ne molemmat johdattelevat lukijansa uusiin maailmoihin. Näin on tapahtunut jo aikojen alussa, ja näin tapahtuu edelleen. Tarinat houkuttelevat sekä saavat sinut vaivatta astumaan mielikuvissasi muihin maailmoihin.

Tutustu myös näihin