E-kirja

Lue tai kuuntele

William Shakespeare - Antonius ja Kleopatra maksuttomasti

Hullun rakkauden riepottelemat

Sotapäällikkö Marcus Antonius on menettänyt otteensa. Vaikka hän on yksi Rooman valtakuntaa hallitsevasta triumviraatista, hän vetelehtii rakkauden huumaamana Egyptissä kuningatar Kleopatran luona.

Vasta tieto Pompeiuksen kapina-aikeista saa hänet takaisin Roomaan, ja osoittaakseen uskollisuutensa Caesarille hän nai tämän sisaren Octavian. Pompeiuksen kanssa neuvotellun rauhan jälkeen Antonius palaa raivostuneen Kleopatran luo. Onneen ei vain ole paluuta, vaikka rakkaus löytää sovun. Shakespearen suuri rakkaustragedia pohjautuu Plutarkhoksen jo v. 1579 englanniksi käännettyyn Marcus Antoniuksen elämäkertaan ja sisältää suurenmoista lyriikkaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

William Shakespeare

Julkaistu

2020-01-17

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

81 sivua

Tietoa kirjasta Antonius ja Kleopatra

Antonius ja Kleopatra on sykähdyttävä sekä iloinen klassikot, joka ei todella jätä todellakaan kylmäksi. Teoksen kirjoittajana on ollut William Shakespeare. Kyseinen kirja on sivumäärältään 81 sivua, näin ollen kirjaa piisaa runsaasti myöhäisillaksi. E-kirjan kanssa tarjottavana on hyödyllinen äänikirja, minkä seassa vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa voit kuunnella justiinsa siellä jossa liikut ja se saa matkasta kiinnostusta herättävän. Äänikirjan miellyttävänä lukijana toimii tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi WSOY 2020-01-17. Ääni – sekä e-kirja on loistava konstilukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa ikänään oletkaan. Tarviit älypuhelimen jolloin mukanasi on mittaamattomasti kirjoja. Mikäli haluat mennä kunnollisesti kirjojen maailmaan, sinun tulee vain maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 20e ja käytössäsi on mainio kokoelma erilaisia äänikirjoja. Suurinosa ohjelmista antaa lisäksi veloituksettoman kokeilujakson, tällä tavoin pystyt kahleettomasti testata palvelua ilman maksuja*.