E-kirja

Lue tai kuuntele

Merja Virolainen - Aprilia / Kekri maksuttomasti

Palkitun runoilijan riemastuttavan hauska kuvaus maailman ikiaikaisesta kahtiajakautuneisuudesta.

Aprilia / Kekri on omintakeinen kahden kirjan ja maailman kohtaaminen, kolikon kaksi puolta, yön ja päivän törmääminen. Aprilia on matka surrealistiseen paratiisiin, maailmaan joka ei tunne pahuutta, mutta luonnonilmiöt luovat rajat ihmisille.

Merja Virolainen on helsinkiläinen kirjailija, joka on kirjoittanut mm. runoja ja lyhytproosaa sekä suomentanut esim. Emily Dickinsonin ja Henrika Ringbomin runoja. Hän on saanut mm. Yleisradion Tanssiva karhu -palkinnon ja ollut Einari Vuorela- ja Runeberg-palkintoehdokas.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Merja Virolainen

Julkaistu

2017-03-17

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

94 sivua

Tietoa kirjasta Aprilia / Kekri

Aprilia / Kekri on mielenkiintoinen ja viihdyttävä klassikot, mikä ei ehdottomasti jätä varmasti vaisuksi. Kirjan on kirjoittanut Merja Virolainen. Tämä teos on pituudeltaan 94 sivua, näin ollen nautintoa riittää moneksi toviksi. Ethän jää pelkästään e-kirjaan, yritä myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on mahtava konsti kuunnella kirjaa myöskin kun olet bussissa ja luo lisäksi iltalenkistä ainutlaatuisemman. Kirjan sinulle lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2017-03-17 ja kirjan julkaisijana toimii Kustannusosakeyhtiö Tammi. Käynnistä heti äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin tutustuminen niin pääset nauttimaan kirjoista kokonaan uudenaikaisella tavalla. Tämä koko juttu toimii helposti, kun ainoastaan omistat kännykän. Suorittamalla noin 10€ kk-maksun korkkaat siis oven kirjojen todellisuuteen, missä ei lopu kirjat omana elinaikanasi. Parasta käyttäjälle on että, likimäärin kaikki palvelut tarjoavat maksutonta kokeilua ja näin voit rajoituksetta kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja ja päättää onko sovellus sinulle kelpo.