E-kirja

Lue tai kuuntele

William Shakespeare - Erehdysten komedia maksuttomasti

SYRAKYSAN ANTIPHOLUS:Onko tämä maa, taivas vai helvetti kenties? Olenko unessa vai valveilla, hullu vai järjissäni? Näille olen tuttu, mutta hukassa itseltäni...

Erehdysten komedia on Shakespearen varhaisvuosien huima farssi kahdesta parista eroon joutuneita kaksosia. Sekaannukset alkavat, kun he osuvat yhtä aikaa samaan kaupunkiin, ja sukulaiset ja ystävät sotkevat saman nimiset ja näköiset veljekset keskenään kerran jos toisenkin. Ennen kuin miesten outoon käytökseen saadaan selitys, moni pää menee pyörälle, ja syytä etsitään niin haureudesta, hulluudesta kuin paholaisestakin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

William Shakespeare

Julkaistu

2020-01-17

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

47 sivua

Tietoa kirjasta Erehdysten komedia

Kuuntele tapahtumarikas klassikot Erehdysten komedia, jonka mukana koet imuistoisia fiiliksiä. Teoksen tekijänä on ollut William Shakespeare. Kirjan pituus on 47. Kyseisestä kirjasta onnistuu myöskin äänikirja versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa onnistuu kuunnella ihan siellä missä menet ja se luo matkasta kuin matkasta kiinnostusta herättävän. Äänikirjan sointuvana kertojana toimii tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2020-01-17 ja kirjan julkaisijana on WSOY. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat täysin uudenlaisen keinon nauttia kirjoista. Tarvitset ainoastaan puhelimen niin kyydissäsi on lukematon määrä kirjoja. Tämä kaikki onnistuu maksamalla 10 - 15euron kuukausittaisen maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman määrän kirjoja missä ikänään kuljetkaan. Usea ohjelmista antaa myöskin maksuttoman kokeilujakson, ja näin kykenet kahleettomasti tutkia palvelua ilman euroakaan*.