E-kirja

Lue tai kuuntele

William Shakespeare - Henrik IV maksuttomasti

Hurjan prinssi Henrikin ja ritari Falstaffin tarina huipentuu. Draaman mestarin tutkielma vallan moraalista ja vallankäytön suhteista.

PRINSSI HENRIK: Turhuuteen vei minut nuoren veren kiivas vuoksi; nyt se seisahtuu ja kääntyy, palaa takaisin ja yhtyy majesteetillisen valtameren aaltoihin ja pysyy tästä lähin kuninkuuden hallinnassa.

Henrik IV:n toinen osa jatkuu ensimmäisen osan jälkimainingeista. Kapinalliset kerääntyvät uuteen hyökkäykseen kuninkaan joukkoja vastaan ja huhut lentelevät kiivaina. Kuninkaan puolella palvelee myös Falstaff, joka ajaa sodan laitamilla omaa etuaan, kulkee kapakoissa ja kerää lahjuksia. Vanha kuningas Henrik IV uupuu anastetun kruunun taakan alle, jolloin prinssi Henrikin koittaa aika kohdata sekä menneisyytensä että isänsä. Kun Henrik IV:n ensimmäinen osa käsitteli kunniaa ja vastuuta, on toisen osan johtava teema vallan moraali. Aikojen murros asettaa kuninkuuden jumalallisen oikeutuksen kyseenalaiseksi, mutta prinssinkin on osoittauduttava kruununsa arvoiseksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

William Shakespeare

Julkaistu

2018-11-26

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

81 sivua

Tietoa kirjasta Henrik IV

Jännittävä Henrik IV on uskomaton klassikot, mitä luettaessa vuorokaudenaika katoaa kokonaan. Tämän ihastuttavan teoksen on kirjoittanut William Shakespeare. Kirjan pituus on 81. Tämän lisäksi teoksesta onnistuu lisäksi kuunneltava versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin mahtava tapa nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi metrossa, autossa tai vaikka kävelyllä. Äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Kirja on julkaistu 2018-11-26 ja kirjan julkaisijana on WSOY. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on mukava konstilueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa ikinä kuljet. Äänikirjojen kuunteluun sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon hankit tahtomasi ohjelman. Tämä tapahtuu suorittamalla 10 - 15e kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan äärettömän lukumäärän kirjoja missä kuunaan liikut. Kirjojen kokeileminen on myös äärimmäisen helppoa, sillä pystyt rajattomasti yrittää ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.