E-kirja

Lue tai kuuntele

Markku Envall - Joka tähtiä tähystää maksuttomasti

Kiteytysten mestarin aforismikokoelma

Intohimo on sankari, jonka narrinkaapu on kunnianhimo.

Joka tähtiä tähystää on Finlandia-palkitun aforistikon, esseistin ja kirjallisuusihmisen yhdeksäs aforismikokoelma. Envall tiivistää ja kiteyttää, poistaa havainnoistaan kaiken turhan mutta ei koskaan banalisoi eikä oio mutkia. Tuloksena on virkkeitä, jotka täytyy lukea useaan kertaan niiden kirkkauden takia.

Markku Envall on julkaissut tutkimuksia, esseitä, runoja, kuunnelmia, aforismeja sekä romaanin. Envall palkittiin vuonna 1990 Finlandia-palkinnolla aforismikokoelmastaan Samurai nukkuu. Hän täyttää 70 vuotta 28.7.2014.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Markku Envall

Julkaistu

2014-08-28

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

30 sivua

Tietoa kirjasta Joka tähtiä tähystää

Lumoava Joka tähtiä tähystää on suurenmoinen klassikot, mitä kuunnellessa ajankulu haihtuu kerrassaan. Tämän on kirjoittanut Markku Envall. Tämä teos on pituudeltaan 30 sivua, eli riemua riittää runsaasti illaksi. Ethän silti takerru pelkästään e-kirjaan, sen sijaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on toimiva konsti nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, lentokoneessa tai esimerkiksi ulkoilemassa. Äänikirjan miellyttävänä kertojana toimii tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi WSOY 2014-08-28. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi tuoreen oven kirjojen luokse. Mikäli sinulla on ikioma älypuhelimesi seurassasi, niin sinulla on myöskin seurassasi tuhansia kirjoja. Se kaikki tapahtuu tilittämäll 10 - 15e kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan äärettömän määrän kirjoja missä milloinkaan menet. Kun et ole vuorenvarma onko tämän vertainen palvelu oikea sinulle, niin voit kokeilla tahtomaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.