E-kirja

Lue tai kuuntele

William Shakespeare - Kaksi nuorta veronalaista maksuttomasti

PROTEUS:Jos hylkään oman Juliani, rikon valani;jos rakastan ihanaa Silviaa, rikon valani;jos petän ystäväni, rikon valani kahta kauheammin.Ja juuri se voima, joka valat minusta kirvoitti,on tämän kolmoispetoksen alku ja juuri.Rakkaudesta valan vannoin ja rakkaudesta sen rikon.

Kaksi nuorta veronalaista on Shakespearen varhaiskauden kepeä komedia. Nuoret ystävykset Valentin ja Proteus hyvästelevät, kun Valentin matkaa Milanoon ja Proteus jää Veronaan rakastettunsa Julian luo. Pian kuitenkin Proteuskin lähetetään maailmalle, ja kuinka ollakaan, molemmat nuorukaiset rakastuvat Milanon herttuan ihanaan Silvia-tyttäreen. Proteus viittaa kintaalla niin lemmenvaloille kuin ystävyyden laeille ja juonittelee Valentinille karkotuksen hovista. Hän kosiskelee Silviaa aavistamatta, että Julia on seurannut häntä Milanoon pojaksi naamioituneena. Rakastavaiset rimpuilevat naamioleikkien, maantierosvojen ja petosten sotkuisessa verkossa ennen kuin romanttisen komedian langat sidotaan lopussa yhteen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

William Shakespeare

Julkaistu

2020-01-17

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

51 sivua

Tietoa kirjasta Kaksi nuorta veronalaista

Lumoava Kaksi nuorta veronalaista on hurja klassikot, jota luettaessa kellonaika haihtuu tyystin. Kirjan on kirjoittanut William Shakespeare. Kyseinen GENRE on pituudeltaan 51 sivua, eli kirjaa riittää runsaasti lukuhetkeksi. Kyseisestä digitaalisesta kirjasta löytyy myös äänikirja versio, jonka kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa saattaa kuunnella täsmälleen siellä jossa ikinä liikutkaan eli se luo matkasta kuin matkasta mielenkiintoisemman. Äänikirjan rentouttavana kertojana toimii tuntematon. Kirjan on julkaissut WSOY 2020-01-17. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi täysin uuden oven kirjojen maailmaan. Kun sinulla on oma kännykkäsi mukana, niin sinulla on lisäksi mukanasi lukemattomia kirjoja. Jos tahdot päästä oikeasti äänikirjojen maailmaan, niin sinun tulee vain maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 20e jolloin sinulla on eeppinen kokoelma äänikirjoja. Jos et ole vakuuttunut onko tämän kaltainen sovellus asiallinen sinulle, niin voit yrittää tahtomaasi palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.