E-kirja

Lue tai kuuntele

William Shakespeare - Kuningas Lear maksuttomasti

Shakespearen suuri tragedia Britannian vanhasta kuninkaasta, joka pöyhkeydessään luulee imartelua rakkaudeksi – ja suistuu kohti hulluutta ja kuolemaa.

LEAR: Puhaltakaa, tuulet, kunnes posket repeävät! Taivas, avaa luukkusi ja anna sataa, kunnes kirkontornit katoavat tulvaan! Ajatuksen nopeudella sinkoilevat rikkilieskat, taivaantulten, tammenhalkaisijain enteet, kärventäkää tämä harmaa pää!

Kuningas Lear on yksi Shakespearen suurista tragedioista, äärimmäisen epätoivon täyttämä tarina muinaisen Britannian vanhasta kuninkaasta, joka pöyhkeydessään luulee imartelua rakkaudeksi. Lear hylkää uskollisen tyttärensä Cordelian, lahjoittaa valtakuntansa petollisille lapsilleen Reganille ja Gonerilille ja sysää liikkeelle tapahtumasarjan, joka johtaa hulluuteen ja kuolemaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

William Shakespeare

Julkaistu

2018-11-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

79 sivua

Tietoa kirjasta Kuningas Lear

Vauhdikas Kuningas Lear on fantasinen klassikot, jota kuunneltaessa ajankulu unohtuu kerrassaan. Tämän ihastuttavan teoksen on kynäillyt William Shakespeare. Kirjasta löytää 79 sivua, joiden avulla pystyt tuntea ainutlaatuisia tuntemuksia. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka mukana vastaanotat lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirjaa onnistuu kuunnella täsmälleen siellä missä ikinä kuljet ja se saa matkasta kuin matkasta mukaansatempaavamman. Kirjan on lukenut tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2018-11-30 julkasijan WSOY toimesta. Ääni – ja digitaalinen kirja on mukava konstilueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikinä kuljet. Äänikirjojen kuunteluun kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon asennat valitsemasi ohjelman. Tämä kaikki onnistuu tilittämällä 10 - 20€ kuukausimaksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan lukemattoman summan kirjoja missä liikutkaan. Mikäli et ole varma onko tämän mukainen sovellus käypä itsellesi, niin kykenet kokeilla tahtomaasi ohjelmaa sitoutumatta 2 viikon ajan.