E-kirja

Lue tai kuuntele

William Shakespeare - Loppiaisaatto maksuttomasti

Erottamattomat kaksoset Viola ja Sebastian joutuvat toisistaan eroon haaksirikossa Illyrian rannikolla. Viola pelastautuu, mutta luulee Sebastianin hukkuneen. Viola pukeutuu mieheksi ja sanoo olevansa Cesario ja rakastuu herttua Orsinoon, joka on puolestaan rakastunut herttuatar Oliviaan. Herttuatar rakastuu Violaan, jota hän luulee Cesario-nimiseksi mieheksi. Klassinen komedia rakentuu väärän henkilöllisyyden ympärille.

Loppiaisaatto on luultavasti kirjoitettu talvella 1601−1602, ja se oli juhlallinen päätös jouluajalle, joka siihen aikaan kesti nykyistä kauemmin ja päättyi kynttilänpäivään lauantaina 2. helmikuuta 1602.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

William Shakespeare

Julkaistu

2019-07-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

66 sivua

Tietoa kirjasta Loppiaisaatto

Jännittävä Loppiaisaatto on uskomaton klassikot, jota luettaessa kellonaika poistuu tykkänään. Tämän teoksen on kynäillyt William Shakespeare. Tämä kirja on sivumäärältään 66 sivua, toisin sanoen riemua piisaa lukuisaksi hetkeksi. E-kirjan kanssa käsillä on lisäksi loistava äänikirja, minkä parissa vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa kykenee kuunnella täsmälleen siellä jossa ikinä kuljet eli se luo matkasta kuin matkasta kiintoisamman. Äänikirjan rentouttavana lukijana toimii tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2019-07-15 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Käynnistä välittömästi äänikirjoihin tai e-kirjoihin perehtyminen niin pääset nautiskelemaan kirjoista hyvin tuoreella keinolla. Tämä kaikki toimii mukavasti, kun ainoastaan omistat puhelimen. Suorittamalla kuukausimaksun aukaiset siis oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei taatusti lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Kun yhä epäröit käyttäisitkö palvelua, niin yritä sitä viipymättä 2 viikon ajan.